Last news in Fakti

20 Април, 2017 08:09 1 494 13

БСП: ГЕРБ и Патриотите няма да издържат 4 г. на нашата опозиция

  • стойнев-
  • опозиция-
  • герб

Стойнев се съмнява, че между ГЕРБ и Патриотите ще има единни решения за политики и разбирателство

БСП: ГЕРБ и Патриотите няма да издържат 4 г. на нашата опозиция - 1
Драгомир Стойнев

„Коалицията ГЕРБ и Обединени патриоти е доста странна, няма как да издържи 4 години на такава силна опозиция като нашата”, заяви Драгомир Стойнев от БСП пред bTV.

По думите му е съвсем нормално Бойко Борисов и ГЕРБ да дават заявка за пълен управленски мандат, тъй като до момента не са изкарвали нито един такъв.

„Обединените патриоти са хора, които никога не са подкрепяли Европейския съюз. ГЕРБ уж са проевропейска партия, но явно има някакви интереси, които водят до създаването на този кабинет”, допълни още Драгомир Стойнев.

По думите му той много се съмнява, че между ГЕРБ и Патриотите ще има единни решения за политики и разбирателство.

БСП отново в опозиция

Драгомир Стойнев поясни, че левицата със сигурност ще бъде опозиция на управлението, но що се касае до важни външнополитически въпроси, ще се търси консенсус с управляващото мнозинство.

„Ние имаме една основна краткосрочна цел – успешно председателство на Европейския съюз. Всички политически сили трябва да се обединим, за да имаме едно добро председателство”, допълни Стойнев.

По думите му предстоящите преговори за брекзит, както и тежката година за Европа са допълнително предизвикателство за нашето председателство и партиите трябва да покажат, че са единни когато става въпрос за национален интерес.

„Когато се касае за вътрешни проблеми е необходимо да бъдем много по-настъпателни и да предлагаме решения”, каза той по повод БСП като опозиция.

Стойнев поясни, че именно поради тази причина Корнелия Нинова е отказала поста на председател на Народното събрание, тъй като „партията трябва да бъде в опозиция докрай”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 некойси

    6 6 Отговор
    Те така или иначе няма да издържат.
    Боко-струйника пак ще "върне властта на народа" понеже народа го бил избрал (шинтири-минтири).

    Коментиран от #5, #8

  • 2 некромантър

    10 2 Отговор
    ГОТОВ НА ВСИЧКО СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ ...
  • 3 анализатор 5

    8 2 Отговор
    Ако Стойнев говори често от трибуната може да заздрави коалицията
  • 4 Gost

    9 2 Отговор
    Стойнев е толкова нагъл и отвратителен човек, че не знам какво заслужава... Заради хора като него бсп никога няма да бъде същата...
  • 5 Засрами съ ма

    6 5 Отговор

    До коментар #1 от "некойси":

    Боко-струйника ви чисти л..ната вече 7 години

    Коментиран от #7

  • 6 Киро

    6 0 Отговор
    Ако говори само той от трибуната и 2 седмици няма да издържат!

    :)
  • 7 кроко

    2 3 Отговор

    До коментар #5 от "Засрами съ ма":

    А на боко струйника кой ще му чисти л..ната, че гледам той и кметовете му цялата дъжава са омазали в дупки по пътищата и тротоарите, стиропор, боклуци и сторителни отпадъци от разрушеното през демокрацията и "построеното" от него?
  • 8 кроко

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "некойси":

    Той не я връща, а само искал да успокои държавата и да затвърди властта си! Щото тия пари дето ги опука, налиса на Виниту, че и матряла и той явно е негов!
  • 9 гостъ

    2 0 Отговор
    Няма да издържат защото боко и кренен,а пък този защо си мисли ,че е опозиция незнам.Няма такава наглост.Време и народа за прецени точно какво иска.В подробности и сам да произведе нови независими и непокварени кадри.Ане да ни се налага дори да се занимаваме с и да обсъждаме тази самоизбираща се пасмина.Ясно е на всички че никой от тези престъпници не е желан от народа.Просто сме ги заварили там през 1989 и понеже никой от нас не е възпитан да отглежда хора мислещи и готови да се борят и движат държавата още са си там.Но нали е по-лесно да се иде в европа.Какво да се прави 500 години турско и после 45 комунизъм това резултатът.
  • 10 По други причини

    2 0 Отговор
    Добре, че не разчитаме на БСП (или която и да е партия в НС). Нито една от партиите в НС не се и опитва да постави на дневен ред основните проблеми на България. Да има сериозно обсъждане и да се предложат реални решения. Проблеми като нерабитеща държава, корупция, неграмотност, болен народ, демографска криза. Тези неща изискват дългосрочни планове и консенсус, че не зависят от това, чие е правителството. А краткосрочните цели само губят от нерешаването на основните. Какво ще е председателството на България освен един голям грабеж на средства? При тази корупция и безхаберие, ще изхарчим двойно и тройно повече пари, отколкото трябва. И т.к. БСП не повдига тези основни проблеми, значи не е никаква опозиция или държавнически мислеща партия. А, Бойко ще падне защото си е Бойко - бабаит спохождан от старческо слабоумие.
  • 11 Иво

    1 0 Отговор
    Гладна кокошка, просо сънува. Колкото и вие щяхте да спечелите изборите. Не съм гербадбжия, но по-голямо зло за България от БСП(к) не имало...
  • 12 другаря прави пари

    1 0 Отговор
    В България няма опозиция, поради простата причина, че ядрото е ЕДНО и всички само гравитират около него, някои са, като избити електрони.
    Докато има пара за папане ще се връткат, после, каквото стане, остане.
    Докато си приказват глупостите в ПарламаМентата, по сметките им постъпват заплатките, някоя друга комисийка, живоот ли бе да го опишеш, всичко плаща НАРОДА. Няма такъв кеф, нищо да не правиш и да ти плащат една купчина пари.
  • 13 ТИКВОЧА

    0 0 Отговор
    ЩЕ БЪДАТ ЗАЕДНО ДОКАТО ИМА КАКВО ДА СЕ ГЕПИ ОТ ЕВРОПА .А ПАТРИОТИТЕ ГИ ЧАКА СЪЩАТА УЧАСТ КАТО РЕФОРМАТОРИТЕ ТОВА ИМ Е ПОСЛЕДНО. ПЪРВИ ЩЕ ДРЪПНЕ СИДЕРОВ ЩОМ ПОЛУЧИ ЗАПОВЕД ОТ МОСКВА И ВСИЧКО ЩЕ РУХНЕ . И НЕЩО ДРУГО ДНЕС СЕ РЕШАВА СЪДБАТА НА ФРАНЦИЯ АКО СЕ ОБЪРНЕ ПАЛАЧИНКАТА -ЗБОГОМ НА ЕВРОПА.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове