Last news in Fakti

2 Юни, 2017 10:26 15 701 45

Кубрат Пулев: Депутатите не работят, накрая ще вляза в НС

  • парламент-
  • депутати-
  • кубрат пулев
Кубрат Пулев: Депутатите не работят, накрая ще вляза в НС - 1

Боксьорът Кубрат Пулев се възмути, че депутатите не работят, а само се обвиняват един друг, и се закани накрая да отиде в парламента и да им го каже лично.

По време на благотворително събитие по повод Деня на детето той заяви:

"Да бъде и по-будни като народ, защото всичко зависи от нас - омръзна ми да го повтарям това. Накрая ще вляза и в Народното събрание да им го кажа и на тях, защото ги наблюдаваме, че само се джафкат и губят времето - тяхното и нашето. Нищо не правят, само си бъбрят, обвиняват се, а никаква работа не се върши. Те си търсят кой да надцака другия, а всичко от тях чака и законите, които трябва да се приемат, тях чакат ", каза Пулев.

Той призова българите да отстояват правата си и да се борят за България, защото тя е рай.

Боксьорът явно е бил провокиран от продължилите два дни скандали в парламента между управляващи и опозиция, които си размениха взаимни обвинения и обиди. БСП дори поиска оставката на председателя на парламента Димитър Главчев (ГЕРБ). След гласуването той оцеля на поста, но само с 4 гласа, защото изненадващо и "Воля" на Веселин Марешки гласува срещу него. Самият той обясни, че това не е вот, насочен лично срещу Главчев, а знак на протест срещу "цирка" и "пиар акциите", които се разиграват в парламента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чоко

    42 57 Отговор
    Този съвсем си повярва.

    Коментиран от #6

  • 2 удриии

    87 7 Отговор
    Те тия от казване не разбират е го 2,5 милн. души им го казах, а те си го преместиха в другия крачол! Разбират само от едно "казване", така че ако идеш и без да говориш свършиш, това което работиш по възможно най-добрия начин може и да помогне, иначе си поредният Славчо ! демек дим без огън!!!!
  • 3 Варна

    56 5 Отговор
    Сурвакница си тебе!
  • 4 Било

    59 10 Отговор
    Абе всички искат да влизат в парламента.Чичо МИТКО комшията и той снощти дигаше въстание
  • 5 браво

    61 6 Отговор
    Много си е право момчето, да не е по-прост от някои хора, които приказват пълни глупости!?
  • 6 стелт

    72 6 Отговор

    До коментар #1 от "Чоко":

    А ти бе мекицо, в какво вярваш? Заврели сте си главите като щрауси в земята и с газо нагоре! Докато не играе дървения господ в този парламент по гърбовете на самозабравилите се политици, никога няма да мислят за народа си, а само за своето благополучие!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Къртев

    67 6 Отговор
    Народа излезе на референдум и каза, мажоритарен вот в два тура с пълно мнозинство. Тези хора, в това народно събрание, какво не разбраха? Депутат не е професия, а отговорност. Нашите депутати не показват с действия, същноста на тази дума. Те се държат, като на мегдана на събора. Не може така да се държат. Ако не могаг по друг начин да си ходят там, от където са дошли и да си правят, каквото искат. Не може такова поведение в институцията, която трябва да прави закони, от които зависи бъдещето на все още останалите хора в държавата. Кубрат Пулев има право.

    Коментиран от #9

  • 9 аман от тролове

    40 19 Отговор

    До коментар #8 от "Къртев":

    Стига с тоя вот бе, аман от прости хора!
    Като гласуваш за мутри вместо за партии направени от мутри, каква е разликата? Не го ли схвана, вота и в момента си е мажоритарен!
    Няма ли съдебна система, всичко приключва.
    Те обраха цялата държава, той вота, та вота.
    За жълти стинки работиш, тролче, за жълти.

    Коментиран от #14

  • 10 пудовка

    17 39 Отговор
    Можеш да идиш ама немаш акъл за тая работа.... Ти си удрян в главата затова си я карай както си я почнал....
  • 11 глупак

    76 8 Отговор
    Що за сган и измет плюе човека, който говори в интереса на народа.
    Предполагам, че живеят на социални помощи.
    Как допуснахме да емигрират всички умни хора ? А останаха 80% идиоти, престъпници и пенсионери…, издържани от 15% рабитещи
  • 12 Hanibal

    16 66 Отговор
    По прост от тоя Пулев не съм виждал.Взе се и той на сериозно тоз глупак.Забрави кога рева на ринга 🤣🤣🤣
  • 13 браво

    80 8 Отговор
    Гледал съм интервюта с Кубрат и мога да кажа, че говори много добре, много възпитано и интелигентно момче е, той се занимава със спорт, това е учил, печели си парите с честен труд и е достоен за уважение, един от малкото богати хора в България, за които със сигурност може да кажем, че НЕ КРАДЕ и не е човек на човека или не произхожда от средите на червената номенклатура. Като гледам, какви батали има в пърдомента, Кубрат си е направо, като ядрен физик в сравнение с тях.
  • 14 Къртев

    38 1 Отговор

    До коментар #9 от "аман от тролове":

    Добре, а сега не се ли гласува за мутри? Кое по точно е мажоритарно сега? Точно тези хора ли трябва оправят съдебната система според Вас? Та те я създадоха такава, каквато е в момента за да им е удобна на тях. Промяната в съдебната система няма да дойде от тези депутатати или от сегашните партии. Те го доказаха. А Вие си ги избирайте по сегшните правила.

    Коментиран от #17

  • 15 Хитлер

    67 3 Отговор
    Кубрате...искам от тебе отидеш ли в НС да направиш 240 нокаута :)
  • 16 БОКО

    61 3 Отговор
    Да не забравиш да си вземеш един сап за лопата,че да не те болят ръцете.И удри ,удри по кратуните!
  • 17 браво

    15 6 Отговор

    До коментар #14 от "Къртев":

    Кърти бате, в кой са парите? Кой ще прави скъпоплатени кампании? За кой бацат полицията и прокуратурата?
    Каква е разликата между двата вота? Не е проблема във вота, а в тези, които го организират и тези които създават законовата рамка и трябва да съблюдават дали се спазва!
    С тия 1 лв, субсидия и една партия в парламента отиваме към тоталитаризъм, не че сега не е нещо подобно, но тогава ще е още по зле. Всички богати "бизнесмени", фараони и милионери са от Партията майка, всички са навързани, като свински черва, няма никакъв шанс! Проблема е, че никой не иска да инвестира в България и тези "батковци" са големи, на фона на беднотията и немотията, така съществуват иначе, дойдат ли големи кинти, умират от глад.
  • 18 Гост

    26 6 Отговор
    Станишев и Вегенин най ще му се зарадват да отиде в парламента, но сигурно си го представят целия да е облечен в латексови дрехи и с камшик в ръцете:))
  • 19 САТАНАТА

    39 6 Отговор
    КВО ГО ПЛЮЕТЕ АМА ТО ВСЕКИ ТРЕТИ Е ПРЕДАТЕЛ В ТАЗИ УЖ ДЪРЖАВА
  • 20 Бат Ваню

    18 13 Отговор
    .... влизай и ги почвай бате..... първо от лево мини..... ха ха ха.... мое и да повториш .... ха ха ха....
  • 21 Спас

    25 17 Отговор
    Кубрате, ако не си съгласен с нещо, правиш си партия, отиваш на избори, печелиш ги и показваш на всички как трябва да се работи в ползу роду!
    Всичко другио си е алабалистика!

    Коментиран от #44

  • 22 tost

    25 2 Отговор
    Давай брато,с тебе сме .
  • 23 Случаен

    26 2 Отговор
    А бе хорааааа,найстина ли сте толкова простички.Сега да не кажа кои-искат да го вкарат в парламента и да си правят игричките.Иска ли някой да влезе с мен в парламента и ние имаме какво да кажем на депутатите,ама нали ще ни искарат с шутове от вътре.А Пулев няма да го искарат с шутове-ЗАЩО?ами ще ви отговоря.Защото защото държавата ни се управлява само от МУТРИ,или хора на МУТРИ.Ние нямаме сириозно правителство,нито пък управляващи.Не виждате ли законите важат само за бедните и неоправдани люде.Предадоха ни като държава,Нация,народ.Още колко века ще се преструваме че живеем добре,и че живота в Бг-е супер.Докага ще се страхуваме да си искажеме собственото мнение в лицата на предателите-управляващи.Ще чакаме Пульо да отиде в парламента и да оправи държавата,кой ли ще му пусне фъндък на този (ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ НА ПРЕД)нали ще го изкарат от обувките му.Трябва всички да се обеденим и да си кажем тежката дума срещу (политиците ни.)

    Коментиран от #24

  • 24 Андре

    10 2 Отговор

    До коментар #23 от "Случаен":

    Е това е братко....простата истина...
  • 25 Vasik Atanasova

    11 0 Отговор
    то не е смешно ама
    страда народа
  • 26 незнайко

    25 1 Отговор
    Не е ли ясно на всички, защо нищо не правят в парламента ? Наближава да се разпуснат за лятото, това е истината. После духовете ще са се УКРОТИЛИ, те и това чакат. САМО СЪС СИЛА ЩЕ СЕ ОПРАВИ ТАЗИ ДЪРЖАВА ! Това иска да каже господин Пулев.
  • 27 ооооооо

    15 8 Отговор
    Айдеее, поредната мутра..мераклия за власт.
    То и сегашната мутра се закани че от кмет ще стане премиер, че парламента не работел..
    И видяхте какво стана..кражби, корупция и бедност като в Африка.
  • 28 ДЕДО ЙОЦО ГЛЕДА

    22 0 Отговор
    УДРИ....КУБРАТЕ..УДРИ....КАРАЙ НАРЕД.....ВСИЧКИ В ЕДИН КЮП ПЪРДЯТ.......

    МНОГО Е ВЕРЕН ОНЯ ЛАФ ЗА НОВИЯ БАРДАК И СТАРИТЕ К***И......
  • 29 Неслучайно

    7 9 Отговор
    Добре, ето че и Пулев взе да се оглежда за влизане в политиката. Видя се, че не става за боксьор от световна величина, вече одъртява и защо да не се озове в парламента. Всичко друго си е ясно! И депутатските заплати, и парите под масата, и контактите между политици и бизнес, и премиите, и привилегиите, и отпуските, и неходенето на работа...
  • 30 Boko

    18 1 Отговор
    Дами и господа ,,около 650- 700 000 държавни чиновници има в България ,,,направете си сами сметката , Вождове много , индианци малко, във всички окръжни градове има парламент , например в един малък 100 000 град има около 40 - общински съветници ,( кърлежи ) взимат по 600-700 лева ,,,, направете си сметката за цяла България що пари отиват на вятъра

    Коментиран от #31

  • 31 Лошо е

    9 1 Отговор

    До коментар #30 от "Boko":

    Те взимат дори повече от 700 лева, но не това е големият проблем, а че с безумнитие си решения унищожават всички, за което би трябвало да се грижат. А че са много е фактът, че в София са 69, а в Прага са 25. Кой град изглежда по-добре? Но и с депутатите е така. В Холандия при 16 милиона население, те са 150
  • 32 Мангъро

    22 0 Отговор
    Кубрате, ти в парламента и да влезеш, ще се снимаш с тях.Ще те гушне бат Боко, и министъра спортен.. и ще сте румени засмени.
    Кубрате, животът на 99% от българите не е режисиран мач от промоутъри милиардери, а сурова битка за оцеляване с тотални боклуци.. от най- горе, та до най долният селски кмет...
    Кубрате, с тези няма да стане с говорене...за тези си требе винкело брате, че даже и бренекето, ма за това си требе истински мужие!
  • 33 Пульо

    8 6 Отговор
    Видяла жабата , че подковават коня и тя вдигнала крака...
  • 34 Али Риза

    12 0 Отговор
    Баце, ще вземеш много нокаути там. Първо Бойко ще те лупне, след това и от Цецо и от Цачева ще вземеш нокаути. Внимавай и от лево, да не те искара онаа Ниновата отвън да ти набие шамарите. Абе като се замисла я си седи, че там не е за теб.
  • 35 BO4O

    8 1 Отговор
    Кубрате , не се хващай с тези мутри от парламента ,,за О време ще те изхарчат ,или ще се самоубиеш , или внезапно ще умреш
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 БайМанаф

    1 1 Отговор
    "Политическите партии са институти, които дисциплинират своите членове да не мислят със своя ум и да не се тормозят от угризенията на съвестта си.” Бранислав Нушич
  • 41 parliament silver

    0 2 Отговор
    те верно са си дружки с бат бойко ама тоя безмозъчен тупан ако влезне и си взимам еднопосочен билет1000%
  • 42 Satanata

    0 1 Отговор
    На тия само боя ще помогне те си направиха паричките и не ги интересува за народа в град. ВИДИН жителите получават минимална заплата от 420 лева що не идат те да работят за тия пари и да видим как ще живеят карат се за власт и никои нищо не прави за народа.
  • 43 Нане

    0 0 Отговор
    Ко,не!
  • 44 Патерсън

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Спас":

    Така е отстрани и Слави приказва ,какво можем реално да променим е друго.
  • 45 Патерсън

    1 0 Отговор
    Ако иде в парламента,има по големи шансове да е най добрия боксьор там.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове