1 539 3

Автобус премина под спускаща се бариера на жп прелез

Автобус премина под спускаща се бариера на жп прелез
Мартин Христов

Градски автобус в Пловдив премина под спускаща се бариера на жп прелез, съобщават от Национална компания "Железопътна инфраструктура".

Около 9.00 ч. тази сутрин шофьорът на автобуса с номер 6 е преминал през жп прелеза на бул. "Пещерско шосе" при включена червена светлинна сигнализация за "СТОП".

Вследствие на неправомерното преминаване едната от бариерните греди е счупена, има щети и по предното стъкло на автобуса.

На шофьора на автобуса е съставен акт за извършеното нарушение. Национална компания "Железопътна инфраструктура" напомня на всички водачи на МПС да спазват правилата за движение при премиване през жп прелезите.

Пловдив / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • filo
  Отговор
  1 16:36  08.06.17
  Виновен е Бойко Борисов, затова, че не е построил надлез.
 • Ники
  Отговор
  2 11:44  09.06.17
  Крайно време е да разберат всички къде е проблема !!!! Той е много прост - Влака идва минимум 5 мин. често до 15 мин след като пуснат бариерите ?! в 21 век срокът е някъде 10 секунди. Питах един ден защо е тая простотия и някой ми обясни че между 2 гари като тръгнел влака пускали всичките бариери ... така си било от ехее едно време ??!!! Случвало ми се е да чакам 10 тина минути след като виждам как пада бариерата и накрая се вдига без да е минало нищо !!!

  Коментиран от #3

 • незнайко
  Отговор
  3 09:51  10.06.17

  До коментар #2 от "Ники":

  Пояснете къде Ви се е случвало това, което сте написал последно, за да внимаваме и ние.

Напиши коментар:


Публикувай