1 271 2

Спипаха камион без номера с незаконна дървесина

Дървесината била без превозен билет, а транспортното средство - без регистрационни табели

Спипаха камион без номера с незаконна дървесина
Константин Карагьозов

Инспектори от Регионалната дирекция по горите в Пазарджик задържаха автомобил, натоварен с незаконна строителна дървесина. В камиона имало общо 23 броя трупи - 18 броя и 5 броя бял бор с общ обем 10,50 кубични метра. Дървесината нямала превозен билет и марка, както и документи, доказващи законния ѝ произход.

Камионът е засечен от инспекторите около 21 часа на 19 юни. В хода на рутинна проверка в землището на град Сърница, в района на Държавно горско стопанство - Селище, горските видели натоварения камион в близост до асфалтов път. Той бил без регистрационни номера.

По случая са уведомени органите на МВР, образувано е бързо производство. Превозното средство и незаконната дървесина за задържани. Акцията е част от масираните проверки за незаконен добив и преработка на дървесина на територията на цялата страна.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Gost
  Отговор
  1 19:27  21.06.17
  Хахаха---е те изякоха цяла България сега един камион хванали :) ей....да ги биеш, е*ш, убиеш...все ще им е малко на тези негодници. . .
 • тираджия
  Отговор
  2 01:14  23.06.17
  Е този пък чак без билет и марки.Твърде нагло. В Странджа крадът по-"културно" с участието на горските.Товарят Тира с 55 кубика,а издават билет за 40-42 кубика.Да не говорим,че фигурите са високи над 1.20,а дървата са дълги над 1.30.

Напиши коментар:


Публикувай