2 001 6

Елена Йончева черпи депутатите с вода от Хасково

Елена Йончева черпи депутатите с вода от Хасково
Мартин Христов

Депутатът от БСП Елена Йончева донесе в парламента шише с вода от Хасково. „Ще оставя водата в кафенето на парламента, който иска може да я пробва и да си направи кафе с нея”, обясни идеята си Йончева.

Никой от народните представители обаче нито обърна внимание на водата, нито пи от нея, както предложи Елена Йончева.

От трибуната тя обясни, че това е същата вода, с която хората, живеещи в Хасково, се къпят и си готвят. "Тя е забранена, но те си готвят. Ако си поръчате кафе в Хасково, ще е с тази вода. Но вие няма да изпиете кафето”, каза още Елена Йончева.

След това соцдепутатът добави, че се крие информация от разследването каква е водата в Хасково и какви са стойностите на уран има в нея.

Йончева посочи, че има анализ от април 2017 г., който сочи, че от 24 проби, взети от крайните потребители, 23 от тях са със завишени стойности от 10 до 32 пъти на радиоактивност.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Ст н с Демагогов
  Отговор
  1 14:45  21.06.17
  Милата, сега повдигна проблемът, за който се знае и бездейства от десетилетия...
 • 2 14:47  21.06.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Реалист
  Отговор
  3 14:49  21.06.17
  Тя да почерпи с 2-та милиона дето ги получи от Пловдивския панаир за да и спонсорира предаванията. Защо си мълчи за тях???

  Коментиран от #5

 • ТъпоУмноПростоиСелско
  Отговор
  4 15:09  21.06.17
  -Дашната знайна и незнайна червена фуста пуска само на арабески и талибани другарка елена дупейончева да си пие водичката от хаскьой самичка и да черпи нейните комунистическите крадливи разбойници и престъпници от бсп в скоби К със нея защото те преди 60 и повече години разкопаха рудниците за уран по-заповед на СССР а те са към 100-на брой в цяла България и се вдигна вой до небесата защото селският пъдар е от хасковските села льотчика на пчолка който има мургавелка за жена да са ви честити сланинова дупейончева и мургавелката....няма такава държава няма такъв селски народ и селяните от чужбина са със тях....както се казваше наврамето бог да я прости баба доста оти беше много проста....
 • onq s konq
  Отговор
  5 15:11  21.06.17

  До коментар #3 от "Реалист":

  Ми то тва е черпенето де?!А иначе от змия вълна как се стриеже
 • ЧИЧО КОЛЬО
  Отговор
  6 09:55  23.06.17
  СТИГА С ТОЗИ УРАН !!!!!УРАН НЯМАААААА!!!!!!!!!! НИЕ СИ ПИЕМ ВОДАТА И ХИЧ НЕ НИ ПУКА А ВИЕ 240 ДЕПУТАТИ СЕ НА.РАХТЕ ПРИ ВИДА НА ДВЕ КИЛА ХАСКОВСКА ВОДА СПОКОЙНО ТЯ НЕ ТРОВИ !!!!! ТАЗИ ПСИХОЗА Е ПЛОД НА ВАШИТЕ БОЛНИ МОЗЪЦИ С КОИТО САМО МИСЛИТЕ ОТ КАКВО И КОЛКО МОЖЕТЕ ДА ОТКРАДНЕТЕ

Напиши коментар:


Публикувай