1 263 2

Рокади в Икономическа полиция

Венцислав Михайлов

Шефът на Икономическа полиция Мирослав Рашков е бил понижен в Столичната полиция. Това е станало по негово желание.

Рокадите в Икономическата полиция стават, след като миналия понеделник на националното съвещание на МВР главният прокурор Сотир Цацаров разкритикува работата на отдела като заяви, че е в затишие и летаргия, защото нямало никаква активност по разследванията на корупцията.

Ден след съвещанието пред "Нова телевизия" самият Маринов обеща проверки и рокади в Икономическа полиция.

"Ще бъдат предприети бързи и незабавни мерки, включително и кадрови промени", коментира тогава главният секретар на МВР.

Преди да поеме ръководния пост Мирослав Рашков не е работил в СДВР. Сега обаче по негово желание ще бъде инспектор в Столичната полиция, т.е. редови служител. Рашков ръководеше Икономическа полиция от лятото на 2015 г., припомня dnevnik.bg.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Желева
  Отговор
  1 12:39  04.07.17
  В град Добрич в икономическа полиция Цари невиждана КОРУПЦИЯ И ТЪРГОВИЯ С ВЛАСТ И СЛУЖЕБНО ПОЛОЖЕНИЕ.
 • А БРЕЕЕЕДЕБРЕЕЕ
  Отговор
  2 20:19  04.07.17
  Всичко е в летаргия в българия, нищо не работи като в европа. Имитират работа и некво движение и туй то. Някой да ми каже , кое ние в ред? Отдавна трябваше реформи, реформи и уеднеквяване с европейските правила във всеки отдел на държавната машина. Най големите мошенници са в държавното управа и парламента. А съдебната система: няма такава държава в света, освен някоя африканска.

Напиши коментар:


Публикувай