935 4

ГЕРБ призова общинския съветник бракониер да напусне поста си

Светослава Ингилизова

ГЕРБ призовава общинския съветник Румен Райков да напусне Общинския съвет на Троян, съобщиха от пресцентъра на партията.

От ГЕРБ уточняват, че съветникът, който беше обвинен, че е бракониерствал в язовир "Сопот", не е член на ПП ГЕРБ, а е избран за общински съветник с листата на партията като гражданска квота. В случай, че Райков откаже сам да напусне Общинския съвет, ГЕРБ ще го изключи от групата си в съвета.

От ГЕРБ заявяват, че никога не са и няма да разпъват политически чадър върху никого и всеки, който нарушава законите на страната трябва да понесе съответната отговорност.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • БайМанаф
  Отговор
  1 17:08  15.08.17
  Бъркате! Партията е Г Р О Б !
 • ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ
  Отговор
  2 17:58  15.08.17
  Така се прави !Браво ! Дали комунистите ще изоставят така свой другар? За сега не са го правили ! Дори когато изнасилвача Иван Евсатиев беше осъден ,комунягите не отвърнаха очи от него!!!
 • Кака Гинка
  Отговор
  3 21:42  15.08.17
  Бракониери,рекетьори - какво ли следва оттук нататък? То не че е изненада,ама много взе да им мирише работата напоследък...
 • бббббб
  Отговор
  4 07:21  16.08.17
  Хаха,ако се направи една статистика от първия мандат на Тиквата,колко са уличените в престъпления,назначени без дипломи министри,депутати,ръководни държавни служители и злоупотребяващи със служебно и партийно влияние ще се види истинската същност на ГРОБ.

Напиши коментар:


Публикувай