1 868 5

Пекинез отхапа пръста на стопанката си

Мартин Христов

Пекинез отхапа пръста на стопанката си в Панагюрище. Инцидентът станал, докато жената се опитвала да разтърве два от пекинезите си, които се сбили.

В суматохата Георгица Гарноева дори не разбрала кое от кучетата откъснало безименния пръст на дясната й ръка. За късмет поне не го погълнало, пише Дарик.

Жената се обадила на близки, които я закарали за минути до местната болница. Интервенцията продължила около 30 минути, след което пръстът бил сполучливо пришит на мястото му.

Два дни по-късно Георгица разказва, че го чувствала и дори правела първи движения с него. Панагюрката приема случилото се с чувство за хумор и през смях разказва как лекарят с изумление коментирал, че това вероятно е единствен в света случай – толкова дребно куче с толкова малка уста да откъсне цял човешки пръст.

Въпреки прекараните болки и страдания жената не смята да се лишава от трите си пекинеза.

През 2006 г. панагюрката пострадала от валове на машина в хавлиената фабрика, след което от дланта й били останали само счупени кости. След три ортопедични интервенции в Горна баня и пластика обаче била напълно възстановена.

Пазарджик / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Д-р Фройд
  Отговор
  1 16:23  01.09.17
  Повсяка вероятност я е ухапало ама чак да одели кокала
 • Мършата
  Отговор
  2 16:28  01.09.17
  Браво на грозния пудел! Добре че било жена, ако беше мъж можеше да му отхапе нещо друго!
 • кучето шаро
  Отговор
  3 19:20  01.09.17
  Кака , като се сбият кучета се разтървават с шутове ,а не с ръце !
 • кроко
  Отговор
  4 20:50  01.09.17
  Я го вижте какъв е звяр !
 • Кобрата
  Отговор
  5 12:22  04.09.17
  Обичам животните, ама ако ми се беше случило подобно нещо на мен, няма да ги жаля, взимам брадвата и ще им отсека главите и на 3-те лангура

Напиши коментар:


Публикувай