721 2

Протест срещу трамвайни релси

Снимка: Нова тв
Снимка: Нова тв
Мартин Христов

На няколко пъти жители от централната градска част на София блокираха за кратко движението на трамваи. Причината за недоволството е, че от години мотрисите минават прекалено близо до домовете им.

Институциите са им обещали решение на проблема още с изграждането на метрото близо до НДК. Въпреки това релсите продължават да са пред вратите на хората, съобщи Нова тв.

От Столичната община обещаха, че през 2018 г. ще започне ремонт на тунела при булевард "Скобелев" и тогава ще изместят трамвайното трасе на 6 метра от сградите.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • пепо
  Отговор
  1 07:33  05.09.17
  На времето казваха , че трамваите ще се движат само във периферията на София за да се намали шумът и движението . Уви , не било така . Улицата на която живея е на 2 м от блока ми и той се тресе постоянно от колите . Какво да кажем за трамваите . Ужас , няма живот . Други ти казват ! Оди живей у гората ......
 • Джон Смит
  Отговор
  2 09:58  05.09.17
  Живеех в на Раковска срещу МВР-то лятото беше ужас, в 4 часа читотата с кофите, тролея, ужас. Продадох ме го си купиме къща в селата до Божурище, не съжалявам за лудницата в центъра. А пък да паркираш, ходиш 1 км.

Напиши коментар:


Публикувай