1 013 0

Кметът на Септември се разграничи от Лазар Влайков

Случая с убития собственик на ресторант било "нелеп битов инцидент"

Кметът на Септември се разграничи от Лазар Влайков
Снимка: bTV

Кметът на град Септември Марин Рачев се разграничи от Лазар Влайков - бившия председател на Общинския съвет. Цитиран от bTV, Рачев класифицира случая с убития собственик на ресторант във Виноградец като "нелеп битов инцидент".

"В професионално отношение нямам забележки към него. Като председател на Общинския съвет е водил нормално сесиите", изтъкна кметът на общината по повод впечатленията си от Лазар Влайков и добави, че в личен план манталитетът на Влайков не кореспондира с начина на мислене и на виждане за живота на Рачев.

Вчера, 8 септември, Районният съд в Пазарджик определи "домашен арест" на Лазар Влайков, с чийто пистолет смъртоносно бе прострелян собственика на заведение в с. Виноградец по време на празненство миналата седмица. Според съда Влайков е с чисто съдебно минало, няма опасност да се укрие или да извърши друго престъпление.

Над 150 жители на община Септември блокираха главния път Пазарджик-Велинград в знак на протест срещу управлението на кмета Марин Рачев в средата на юли.

България
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай