1 887 9

Протестиращ с нож пред парламента

Органите на реда са задържали мъж, участник в приключилия преди минути протест пред Народното събрание. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Причината за задържането му е носеното от него хладно оръжие – нож, което е нарушение на закона.

България
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • чичо Гошо
  Отговор
  1 19:57  11.09.17
  Народните измамници някой хубав ден ще усетят народната любоФФ.
 • Веско попотения
  Отговор
  2 20:31  11.09.17
  Браво ,родната полиция ги пази .....
 • onq s konq
  Отговор
  3 20:47  11.09.17
  Тоя е бил изрот като тея по европата дето колят налево надесно и добре че са го хванали !

 • беден европеец
  Отговор
  4 20:50  11.09.17
  МНОГО .......ПРОСТ ..... НАРОД.....И ПРОБЛЕМА Е ,ЧЕ МНОГО ПАТИ И МНОГО ТЪРПИ .........
 • Варна
  Отговор
  5 21:23  11.09.17
  Не с нож а с нещо "по- подходящо" трябваше да е! Искам цялото Народно Събрание барабар с ББ и правителството да са в зградата и аз да я санирам. А ма така да я санирам, че да заприлича на някоя от пирамидите в Египет. Да запуша всички подстъпи и да отворят сградата след 100 -200 години, че да се знае какво се случва с така нареченият елит, когато се самозабрави
 • Све
  Отговор
  6 21:37  11.09.17
  Боже, колко сме прости Срам Може да очакваме за следващ ПРЕМИЕР…… Митьо Очите
 • Последни времена.
  Отговор
  7 07:15  12.09.17
  Не Съм сигурен , но съм твърдо убеден че не могат да избягат от Божият гняв . А тогава ще бъде плач и скърцане със зъби . Яков 5:1-20 1. Чуйте вие, които сте богати: ридайте и плачете с глас заради нещастията, които ще ви сполетят. 2. Богатството ви ще изгние и молци ще изядат дрехите ви. 3. Ръжда ще покрие златото и среброто ви – ръжда, която ще е свидетелство срещу вас и ще разяде плътта ви като огън. В последните дни сте натрупали своите съкровища. 4. Ето: вие не платихте на работниците, ожънали нивите ви, и техните викове достигнаха до ушите на Господа на небесните войнства. 5. В разкош живяхте на земята и добре се забавлявахте, угоихте сърцата си, както се угояват животни за деня на заколението. 6. Осъдихте и убихте невинни, които не можеха да ви окажат никаква съпротива. 7. Бъдете търпеливи, братя и сестри, докато Господ дойде. Вижте земеделецът как чака скъпоценния плод на земята – търпеливо изчаква, докато паднат есенният и пролетният дъжд. 8. С такова търпение чакайте и вие, запазете надеждата в сърцата си, защото не е далеч денят, когато Господ ще дойде.
 • ДрънДрън
  Отговор
  8 07:50  12.09.17
  Народната полиция ги пази! Нас ни мрази и ни бие.. Гази!
 • Фриман
  Отговор
  9 08:00  12.09.17
  Абе, по-прости хора няма! Какво се събирате пред ш...ния парламент сега? Има ли конструктивна промяна в форма на управление, че искате да се махне парламента? Правете по-умно, чтом виждате, че по този път не вървят нещата дайте права на президент, нека той да подтвърждава закони и да преминем към президентска република. Ако не на него, то не знам на кой може да доверим себе си и държавата. Той поне е военнен, което би трябвало да означава, че има чест и няма да я продава. Така ми се мисли.

Напиши коментар:


Публикувай