Last news in Fakti

22 Декември, 2011 14:50 915 0

Сблъсък на два микробуса – седем пострадали

  • катастрофа-
  • велико търново-
  • микробуси-
  • ford tranzit

Два микробуса, и двата Ford Tranzit са се сблъскали тази сутрин на пътя между Златарица и Мерданя, Великотърновско, съобщиха от полицията.

Сигналът за катастрофата е постъпил в 8.04 на телефон 112. От полицията са установили, че инцидентът е станал на прав участък на третокласния път, като единият микробус, управляван от 49-годишен водач е изгуби контрол и се завърта на пътното платно в резултат на което удря насрещно идващия микробус, управляван от 37-годишен шофьор.

Пострадали са общо седем души от двата микробуса, като четирима от тях са откарани в Център за спешна медицинска помощ Велико Търново, а другите трима в Център за спешна медицинска помощ Горна Оряховица.

След извършения преглед трима от пострадалите във Велико Търново са настанени за лечение, докато тримата пострадали откарани Горна Оряховица са освободени за домашно лечение.

Нанесени са материални щети по двата микробуса.

На водачите са взети кръвни проби за установяване на употреба на алкохол, като резултатите от тях са отрицателни. На място са изпратени екипи за извършване на първоначален оглед и регулиране на движението. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА