1 769 8

Валерия Велева: Съпругът в семейството на кабинета е Борисов

Веселин Марешки не приема оценки за себе си, а само обикаля телевизиите

Венцислав Михайлов

Съпругът в семейството на кабинета е Борисов. Има недоизказани неща в отношенията между ГЕРБ и Обединените патриоти. Мини семейният скандал трябва да се разреши. Това каза в предаването "Офанзива" по Канал 3 журналистът Валерия Велева.

"Няма да има развод, тъй като семейната имуществена обност - властта, е с много висока цена. Патриотите са опитомени в този кабинет, единственият бунтар е Валери Симеонов. Обединените патриоти няма да направят грешката на Реформаторите, кабинетът "Борисов 3" ще бъде по-различен от "Борисов 2", допълни Валерия Велева.

„Веселин Марешки не приема оценки за себе си, а само обикаля телевизиите, клиент е на Темида, опитва се да се задържи на политическата сцена, а мястото му е компромисно. Марешки няма да влезе в управлението, няма експертите в партията му, не си заслужава да го коментираме", добави журналистът.

Според Валерия Велева няма основание за вот на недоверие. "Имаме икономически разстеж, няма алтернатива, която да поеме управлението", отбеляза Валерия Велева. "Конфликтът между президента и премиера са контрапродуктивни за страната и държавата, слиза се на махленско ниво, разменят си квалификации, които са недостойни, има много въпроси, които трябва да бъдат зададени към държавния глава", поясни Валерия Велева. Тя коментира и съдебните страсти около новия ВСС и новоизбраният шеф на ВАС Георги Чолаков.

"Има няколко хипотези. Ако изборът бъде потвърден, защо трябваше да има напрежение. Ако не, стартира нова процедура от 6 месеца. Възможно е да има влияние на протестърски кръгове върху Дондуков 2", уточни Валерия Велева.

"В България няма президент, който да е избран без подкрепата на голяма политическа сила. Недалновидно е да се разграничава от БСП. Нямам съмнения в коректността на Радев, особено по отношение на корупцията", каза още Валерия Велева.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Трайко
  Отговор
  1 15:40  24.09.17
  Как не се умори тази ибрикчийка от всичко да разбира ? Нямя ли да се кротне на дърти години да млъкне или и тя като Лили Иванова ще ни занимава с егото си докато е жива
 • майна
  Отговор
  2 17:01  24.09.17
  политиците ни се изживяват като филмови звезди,а са обикновени селяндури,където с каквото не са се захванали, само с това не са се у.рали
 • Варна
  Отговор
  3 22:08  24.09.17
  В последните години се нагледах всякакви пожарникари и физкултурници да говорят за икономика. Сега гледам, че и тази се изказва по въпроса! - Имало икономически растеж... - Далеч съм от мисълта, че тази преглежда финансовата информация, която се публикува и има представа за какво говори! - Прави ми впечатление, че върви някаква масовка срещу всички, които са против ГЕРБ. - Цевтан Василев на КТБ не е осъден, но прокурори, телевизии и който се сетите прокламират как този е източил банката. - На ли не се обаждаха докато не приключи производството? - Марешки понеже не им вързва, току някой близък до ГЕРБ реши нещо да се сдъвче - В същото време всички гафове на Борисов и компания се потулват точно за 2 дни! - Какво стана с гафа за НАТУРА 2000? - Колко от хората знаят, че Борисов ходи да реже лентички на огромни обекти въпреки влязлата в сила НАТУРА. - Ако сега трябва да се върнат парите за тези обекти защото ЕС ще ни санкционира сумата ще е около 1,6 млрд. - Какво стана с реакторите за Белене? - 2 млрд. лв ще раждесвот? Нали оная пача министърката докато беше шаф на ДФК обяснаваше че Руснаците няма да ни осъдят щото нямало договор... Разбирате ли за какво говоря? - Цялата система е окупирана от хора на Борисов, които работят в синхрон за всяко нещо. - За това нямаме прокуратура, полиция, съд и въобще държава. - Днес някой да обърна внимание че ВСС си самогласували по 100 000 лв. бонуси! Докарахме я до там, че чиновниците сами си гласуват заплатите и
 • ГЕРБ
  Отговор
  4 23:55  24.09.17
  Прокуратурата и Съда се държат от ДПС и БСП!:)

  Коментиран от #5


 • Гост
  Отговор
  5 11:00  25.09.17

  До коментар #4 от "ГЕРБ":

  Демек - има разделение на властите.
 • факт
  Отговор
  6 11:09  25.09.17
  Интересът клати феса. Преди хвалеше Доган, сега - Борисов.
 • Гост
  Отговор
  7 11:50  25.09.17
  А Валерия може би е любовницата на съпруга.
 • въшка
  Отговор
  8 22:40  26.09.17
  И на тази гладна въшка и е огладняло дупето ...гледа да се хареса на Тиквата за да и подхвърли малко трохички ..Тиквата си знае работата...дръж журналистите гладни и ще ти играят по свирката ...

Напиши коментар:


Публикувай