Last news in Fakti

25 Септември, 2017 09:13 2 482 21

Антон Тодоров: Румен Радев лъже много мазно и дърварски

  • антон тодоров-
  • лъжи-
  • румен радев

Всичко, което разкривам, е документирано. Лошите нямат шанс пред мен. Лошите са тези, които лъжат, манипулират, бъркат в джоба на българина. Това каза в предаването "Беновска пита" по Канал 3 депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров.

"Аз извадих документ, че Радев лъже много мазно и дърварски, а другите викат, че няма такова нещо и такъв документ не съществува. Президентът е в морален импийчмънт. Румен Радев никога не е бил мой президент. Много нагло се промиват главите на на част от нашите сънародници.

Прякорът на президента съвсем спокойно да е: Румен "Грипена" Радев. Този човек ще остане известен с това име в историята. Притежавам документа, който показва, че Радев е писал опорните точки за изтребителя "Грипен" пред Пламен Орешарски", категоричен беше Тодоров.

"Радев отрича да е изготвял становище за Орешарски, но документът показва съвсем друго. Това е нагла и мазна лъжа. Това е сто процентова лъжа. Той говори за лобисти, но не си позволява да каже едно име. Този ли ще ме води, ако започне война? Не. Морален импийчмънт за Радев", повтори депутатът от ГЕРБ.

"Не можем да извикаме Радев в НС да даде обяснение за самолетите. Тази комунистическа Конституция е написана така, че президентът да убие ритуално човек в центъра на София, не може да му се направи нищо. Радев за това се дължи толкова нагло и нахално. Няма да се учудя, ако след края на мандата си, този човек си купи замък", разкри Тодоров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 MasterBoy

    44 9 Отговор
    Лъже или не не мога да кажа, но по-просташко изказване скоро не бях чувал.
  • 2 Реално

    48 8 Отговор
    Тоя само като му гледам мазната мутра ми е ясно каква медуза е..
  • 3 Грую

    23 9 Отговор
    Кой политик не лъже? Ако искахте да не лъже защо го избрахте за президент? И мен да ме изберат сигурно ще ми се наложи да лъжа, отделно дето ако някой съветник ме посъветва някоя глупост мога да дрънкам и глупости! Дали ще е мазно и дърварски не знам. Не ми е много ясно какво точно се включва в тези понятия.
  • 4 дгд

    42 8 Отговор
    Тоя е като л..но насред хола. Герберастите са тъпи, ама нема ли кой поне да им каже,че всяко отваряне на вонящата антошкова устаим носи само псувни.
  • 5 Райчев

    35 8 Отговор
    Радев е единствената личност която притежава доблест и държавническо поведение в българската политика в момента... и не прави чест на политическия „елит” да се държи толко недостойно опитвайке се да хвърля обиди.... заслужавате гоподине Вие и всички останали мутри от ГЕРБ да напуснете парламента завинаги...

    Коментиран от #20

  • 6 юрист

    14 2 Отговор
    “...Публикувано във факти.бг: Тази комунистическа Конституция е написана така, че президентът да убие ритуално човек в центъра на София, не може да му се направи нищо....“ Еее- глупости! КРБ Чл. 103. (1) Президентът и вицепрезидентът не носят отговорност за действията, извършени при изпълнение на своите функции, с изключение на държавна измяна и нарушение на Конституцията.Чл. 28. Всеки има право на живот. Посегателството върху човешкия живот се наказва като най-тежко престъпление.
    НК Чл. 115. Който умишлено умъртви другиго, се наказва за убийство с лишаване от свобода от десет до двадесет години.
    Че доста от българите са юридически невежи е едно нещо, но пък и тяхната професия не е юрист и не са длъжни да могат да правят систематично тълкуване на правна норма!
  • 7 Парагваеца

    6 12 Отговор
    Измежду толкова много социалистически хейтъри не е лошо да има и по некой Антон Тодоров инак само Бойко не може да хейтва всички щото е и премиер и има работа за вършене
    :-)))
  • 8 Никога

    25 6 Отговор
    не съм харесвал крадливата милиционерска хунта на тиквите, но след появата на тоя цървул и оня другия соросоид биков, направо ги мразя.
  • 9 XXX

    27 2 Отговор
    ВИЕ МОЖЕТЕ ЛИ ДОРИ ДА СИ ГО ПРЕДСТАВИТЕ ТОВА, НЯКОЙ ДА ХУЛИ, ПЛЮЕ И ПСУВА ГОДИНИ НАРЕД ГЕЙБЕРЧЕТАТА ПО НАЦИОНАЛНА ТВ. СКАТ........И С ТОВА ДА ТРУПА ЕДИНСТВЕНАТА СИ "ПОПУЛЯРНОСТ" И СЛЕД КАТО НЕ МУ МИНА НОМЕРА И ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ДОРИ НЕ ГО ВЗЕ В ПАРТИЯТА СИ В ПАРЛАМЕНТА, СЪЩИЯТ ТОЗИ ОТИДЕ ДА ЛИЖЕ ...... БОЙЧОВСКИ!!!??!!!! .........СЪЩИЯТ ТОЗИ, КОЙТО ТОЙ ПСУВАШЕ ,ХУЛЕЖЕ И ИЗОБЛИЧАВАШЕ !!????!!!!!!! ТО ДОРИ НЕ МОЖЕ, ЧОВЕК ДА ГО АСИМИЛИРА ТОВА ЖААААЛКО ПОВЕДЕНИЕ..........,А БОЙЧО СИ ГО ГУШНА НЕЖНО ,НЕЖНО ..............АМИ РЗБИРАМ ГО БОЙЧО!!!!! И ТОЙ ЧОВЕКА ИМА НУЖДА НЯКОЙ ДА ГО ОБЛИЗВА ЗА ИНТИМНА ХИГИЕНА!!!!!!!!!!!!! ПРОСТО НЕ Е ИСТИНА, ДО КАКВА СТЕПЕН СЕ ПРИНИЗИ АНТОНИО ТОДОРОП...ЛСКИ!!!!!!!!!! ДА ВЗЕМЕ САШО ДИКОВ И ДА ПРЕГЛЕДА ПО СТАРИТЕ ПРЕДАВАНИЯ ОТ ПРЕДИ 2 ГОДИНИ ,ДА ВИДИ И ЧУЕ ТОЗИ КАКВО ГОВОРИ ЗА СЕГАШНИЯТ СИ ГОСПОДАР ,ЧАСОВЕ НАРЕД В ДЕСЕТКИ ПРЕДАВАНИЯ ПО ТВ СКАТ!!!!!!!
  • 10 Бесен Язовец

    24 4 Отговор
    Долна невестулка нечестив без достойнство и ефтин на всичкото отгоре е А.Т
  • 11 Пеньо

    5 16 Отговор
    Като се покаже документа ще си кажа мнението по случая. Но лично за мен фатмака не за първи път лъже и дори аз мога да го докажа!
  • 12 мазни герберасти

    18 4 Отговор
    От л..номета на герб , какво друго да очаквате, ами нормално Антончо мЕта л..на. Цялата партия са л..нопроизводители, а тоя ги мЕта.
    Обаче в случая май ги мЕта срещу вентилатора та ще изядат това което мЕтат !!!!
  • 13 българин

    15 5 Отговор
    Бойко си вкара автогол с този! Колкото по-рано го разбере, толкова по-добре.
  • 14 Варна

    21 3 Отговор
    Същият смешна фигура като Яни Янев :-)

    - Нека да припомним, че този издаде книга срещу Борисови компания и тази книга още се продава!

    Да припомним част от думите му написани в книгата:

    "Бойко, Росен, Цецо, Лиляна, Цветелина, Аню...Четири години те управляваха България и я повлякоха към дъното. Говореха за морал, а самите тънеха в пороци и корупция. Работеха и живееха като "шайка" – персони, обединени от престъпна цел.
    .......
    Още от книгата:
    - "Шайката ГЕРБ" е най-мрачната част от голямата измама, известна като "български преход".
    ------------------
    - Има ли нужда да коментираме повече?
  • 15 ухаха

    14 4 Отговор
    Тодоров, аз не зная дали Радев е писал становище до Орешарски, възможно е и да е попитан като командир на летците, а е логично опитен ас да се попита и то не само един такъв...., но от МВР синдиката доказаха за пореден път, че гиерберасти на високо управленско ниво в момента яко лъжат.... Ето това вече е стартова мотивация за нашия велик сънливец, пердън заспалата ни за висши чиновници Темида-върхове, да извикат пред Съда именно тези от висшите ни държавници, които открито лъжат. Аз лично не разбирам, докога институциите ще се оглавяватг от частни кръгове по лапкане интереси и ще се дуелирате за кокала, използувайки нас народо за трамплин за вашето лапкане? ТТова вече е ГАВРА с всякакви теории, инститицуу, фалшивите ви клишета. Радев е опитен пилот има поглед за самолетите. Реално има и по-добри самолети от Грипен С-Д, но очевидно няма по-изгодна оферта от на шведите щом тази се е класирала? Аз съм за закупуване на по няколко самолета и от ЕФ, Юрофаайтър, Грипен, МИГ, СУ, Мистрал и какво ли не, за да ги нестваме в реална тренировъчна среда тук и самите пилоти да опитат от всичките и те да преценят кое е най-доброто и изгодното...! Както се казва практиката да подкрепи теорията! Ала при тия мафиотски интереси на властта за кокала, даже и самолет няма да купят камо ли ескадрила. Реално ти ще ни кажеш ли кой самолет е по-добър по показатели и по-изгоден на оферта за закупуване, спрямо Грипена? Ако знаеш казвай, стига сте плямпали прост
  • 16 Бай Благой

    16 3 Отговор
    Аве глупендер с глупендер - още Тодоров!
    Румен Радев е специалист във своята област - Авиацията!!
    А ТИ Тодоров още Антоне - в какво си специалист освен във празните приказки(плямпоросването) и лобизма?
    Щял да си купи замък в края на мандата - това е най-долната инсинуация за пред простите ви избиратели и слушатели...видиш ли как някой щял да забогатее от тази сделка.
    Какво леке се оказа този Тодоров!
    Антонте, Антоне - тотално ми падна в очите.
  • 17 Eddie

    18 3 Отговор
    Типичното нагло и просташко поведение от страна на депутат от ГЕРБ!
    Абсолютен мишок решен да се хареса на шефа си Б.Б.
  • 18 BiG Gerberastki Shit

    19 2 Отговор
    Уникален измекяр!
  • 19 Тодоров

    14 4 Отговор
    А бе ДЪРВАР такъв, като Конституцията е комунистическа, защо се закълна като народен представител в името на тази КОНСТИТУЦИЯ ?
    Кой ходи в КАНАЛ 3 и при "Бенатовска пита" ? Само комплексари, психари и мазници като този. Бойко Борисов да се вземе в ръце и направи едно есенно почистване на боклука в ГЕРБ. Този негов народен представител веднага да се оттегли от депутатството.
  • 20 незнайко

    1 2 Отговор

    До коментар #5 от "Райчев":

    Само с "доблест и държавническо поведение" какво е направил до сега след избора му ??? Май не се сещам !!! Може и да греша .
  • 21 Гражданин

    2 4 Отговор
    Тук е пълно с червеноармейци. Колко прост народ сме щом още има пенсионери, зависими нискообразовани и тъпоумни роднини, които да пускат бюлетини за БСП, ДПС, Атака и други производни на БКП.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове