2 338 5

Депутатка от "Воля" хвърли оставка

Нина Миткова е подала заявлението си за напускане вчера

Константин Карагьозов

Депутатът от парламентарната група на "Воля" Нина Миткова е подала своята оставка като народен представител, съобщи председателят на Народното събрание Димитър Главчев днес по време на пленарното заседание.

Нина Миткова е подала заявлението за напускане вчера, а Главчев предложи оставката да бъде гласувана като първа точка в петък.

Миткова е 39-годишна. Тя е депутат от Пловдив-град, а в парламентарния сайт я описват с професия „управител”.

Към момента не са ясни мотивите за действието ѝ.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Русенец
  Отговор
  1 10:22  28.09.17
  Браво на Миткова ! Де да имаше повече такива смели и честни хора, да слязат доброволно от държавната хранилка и достойно да си изкарват хляба, а не да крадат като роднините и приятелите на Д.Добрев в Хасково! По това се познава дали си от ГЕРБ или ВОЛЯ, ако имаш воля да напуснеш !
 • мижи да те лажем
  Отговор
  2 13:23  29.09.17
  На мен ми се струва, че са я "посъветвали" да напусне. Тъй че нека да не бързаме с бравото, само като й гледам физиономията хич не е за браво, освен в леглото де.
 • НЕразбирач
  Отговор
  3 19:10  29.09.17
  Професията да не би да е по-точно "Оправител" на той-онуй! Не я познавам, да ме извинява, ама малко кифленска се носи ... Та затова и така смятам!
 • 4 09:15  30.09.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • mediator37
  Отговор
  5 10:08  30.09.17
  Доста хора в цивилния живот имат бизнес, който им носи над 4-5 хил. лева на месец чист доход. Като си в опозиция си кръгла нула и никаква допълнителна лапачка и рушвети няма свръх депутатската заплата и режийните за консултанти и пътувания. При това положение хората си правят сметката и вместо да подпират банките в парламента се връщат да си гледат бизнеса.

Напиши коментар:


Публикувай