1 405 4

Женен редовно биел и взимал парите на любовницата си

Той има деца и от двете жени

Светослава Ингилизова

Женен мъж, който 15 години поддържал връзка с друга жена, е глобен с 200 лева и има забрана 6 месеца да не доближава любовницата си, съобщи "Булнюз".

Р.С.С. от Бяла Слатина има деца както от законната си съпруга, така и от любовницата. Втората била редовна жертва на физическо насилие. Освен това Р.С.С. взимал парите й и се връщал при съпругата си.

Мъжът обичал да прекалява с алкохола, след което посягал на любовницата си или я обиждал пред съседите. В един момент жената решила да сложи край на връзката им.

Мъжът започнал да упражнява психически и физически тормоз над нея и 10-годишната им дъщеря. След раздялата той четири пъти влизал в дома на бившата си любовница в нетрезвено състояние, псувал я, а веднъж й нанесъл жесток побой.

Мотивът за действията му бил, че всъщност искал да продължи съжителството си с любовницата.

Пред магистратите детето им споделило, че майка му и баща му не са живели под един покрив като мъж и жена, тъй като бащата трябвало да се прибира при съпругата и другите си деца. Той вдигал грозни сцени и на празници, като на рождения ден на детето мъжът ударил майката с микрофон.

Малко след това чашата на търпението на жената преляла и тя подала жалба. Многоженецът е глобен с 200 лева и в близките 6 месеца няма право да доближава бившата си изгора на по-малко от 100 метра. Той трябва да плати и разходите по делото в размер на 750 лева.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гост
  Отговор
  1 15:44  28.09.17
  Еха. 200лв глоба за 15г. тормоз и многократен жесток побой. Браво на съда. С пожелания съдийката да си го прибере, да изпита какво е и пак да се замисли дали му е малко или много това.
 • ххх
  Отговор
  2 15:57  28.09.17
  Като има прости жени, нека ги бият.Т олко и е акъла на тая ,че и дете родила. Помияри...

  Коментиран от #4

 • Хасан
  Отговор
  3 16:07  28.09.17
  Тая женичка няма ли баща,брат да я защитят честта й...?! Или отдавна са я отписали
 • Г.Димитрова
  Отговор
  4 08:13  29.09.17

  До коментар #2 от "ххх":

  Нещо за простите и алкохолизирани МЪЖЕПОДОБНИ ,няма ли да кажеш ???.. .... Или си солидарен със събратята си... Пууу......Няма развитие,няма...

Напиши коментар:


Публикувай