604 2

Дирят младеж, бягал от полицията

Стефанаки Йоанис

Бързо производство срещу 19-годишния Али М. от село Пет могили е образувала Районната прокуратура в Девня, който противозаконно пречил на орган на властта да изпълни задълженията си.

Престъплението на 19-годишния младеж се наказва с лишаване от свобода до 3 години и глоба от 500 до 2000 лева, съобщават от Апелативна прокуратура - Варна. В неделя около 11:00 часа Али М. шофирал автомобила на баща си. Инцидентът е станал на входа на село Генерал Колево. Служители на реда подали сигнал за спиране и извършване на проверка на водача. Шофьорът продължил движението си и се наложило да бъде преследван от полицейски екип с микробус „Fiat Iveco“. Въпреки подадения звуков и светлинен сигнал, Али М. не се подчинил. В края на селото той направил пътно-транспортно произшествие, при което се врязал в полицейския микробус. След инцидента е установено, че Али М. никога не е притежавал свидетелство за управление на МПС.

Двамата му спътници побегнали в опит да се укрият. Полицейският екип отправил предупреждение към бегълците да спрат. След това един от служителите произвел два изстрела със служебното си оръжие. Един от младежите – 17-годишният Осман, който е брат на неправоспособния водач, бил ранен.

Настанен е в болница без опасност за живота. Продължава издирването на третия участник, който също е от село Пет могили. Под ръководството на Районната прокуратура в Девня следовател от Окръжния следствен отдел към Окръжната прокуратура във Варна разследва действията на полицая, произвел изстрелите срещу беглеца, с които причинил лека телесна повреда на 17-годишния Осман.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • млади джихадисти
  Отговор
  1 13:38  09.10.17
  Тия са готови за девеците
 • цар Крум
  Отговор
  2 22:52  09.10.17
  време е вече да се помисли за скравена и белене много е наложащо

Напиши коментар:


Публикувай