5 106 13

Заплаха от Луковит: Ако не изселят убийците, ще ги запаля

Ако не се вземат мерки, ще стане така, че чак в София ще се чуе – ще се стигне до смърт пак, ще ги запаля

Снимка: Nova TV
Снимка: Nova TV
Венцислав Михайлов

Жител на циганската махала в Луковит разказа в сутрешния блок на Нова телевизия, че пребитият до смърт 29-годишен мъж се е познавал с убийците.

Калоян е спрял с колата си, отсреща има сватба – там пият, идват до него и започват да го бият, заяви мъжът. Според кмета Иван Грънчаров става дума за пиянска свада с трагичен край.

Извършителите са задържани, но за съжаление има почернено семейство. Ще говорим с родовете, за да приключи историята възможно най-безболезнено. Не може да се действа око за око, зъб за зъб – в XXI век сме, посочи градоначалникът. Искаме хората от тази фамилия да се махнат. Те живеят в незаконни къщи.

Не искаме убийци, заяви жител на махалата. Тези хора не работят нищо – само ядат, пият и се бият, добави друг мъж. Братът на убития Калоян е категоричен, че фамилията на убийците трябва да бъде изселена.

От години живеят незаконно в махалата и правят зулуми. Ако не се вземат мерки, ще стане така, че чак в София ще се чуе – ще се стигне до смърт пак, ще ги запаля, подчерта почерненият мъж.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гражданин на Р.Б.
  Отговор
  1 09:28  10.10.17
  И къде да ги изселват ???...Други да им търпят м...лщините!... Да се чистят едни други !...Така е автентично...
 • Пенчо
  Отговор
  2 09:33  10.10.17
  Що не ги оставят да се редуцират сами?
 • гост
  Отговор
  3 09:41  10.10.17
  В нашето село се направиха на гостоприемни и приеха няколко цигански семейства с по 5-8 деца, които бяха изселени от други села заради проблеми. Ами кражбите се увеличиха главоломно, след няколко години никой вече не садеше понеже циганите обираха всичко годно преди да е напълно узряло, преди стопанина да го е обрал. Дори някои хора бяха принудени да си вадят зеленчука зелен, за да не го откраднат. Имаше и такива циганки, които продаваха зеленчуци, без самите те да са гледали. Добри хора им дадоха земя, вода и разсад само и само да си отглеждат сами това, което искат да откраднат, както го правеха потомственните жители на селото. Но не, циганите нищо не работеха, само на социални, караха незаконни лади и жигули, за да ходят с тях да крадат от близки села, и стандарта им на живот беше по-добър от този на повечето сиромаси из селото, които се трудеха и за малкото, което имаха. Та това може да стане.
 • Све
  Отговор
  4 09:49  10.10.17
  А решението е толкова просто. Трудови лагери за всички престъпници Никаква финансова тежест за обществото

 • Без помощ
  Отговор
  5 09:52  10.10.17
  Аааа... Моля !!!... Никой да не им отнема ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА и да им се бърка в СОЦИАЛНИЯТ ЖИВОТ !!! Те ще се справят с проблемът ОТЛИЧНО !!!
 • ДА ПУСНАТ ВОДОРОДНА БОМБА ПО ГЕТОТО
  Отговор
  6 10:00  10.10.17
  ЕДНА ВОДОРОДНА БОМБА И ЩЕ РЕШИ ПРОБЛЕМА С ГЕТОТО !!!

  Коментиран от #8

 • Супер
  Отговор
  7 10:31  10.10.17
  Браво !!! Пали ги! Най добре е като самият етнос започне да се чисти от своите "боклуци". Пък ние те подкрепяме. Дерзай!
 • Анонимен
  Отговор
  8 11:09  10.10.17

  До коментар #6 от "ДА ПУСНАТ ВОДОРОДНА БОМБА ПО ГЕТОТО":

  България не разполага с водородна бомба. А последствията от такава върху цялата страна (и върху света) ще бъдат фатални и необратими. Но - имаш много време до 9-ти клас, когато ще почнеш да ги научаваш тези неща.
 • Гост
  Отговор
  9 11:44  10.10.17
  ТРУДОВИ ЛАГЕРИ !!!!!!!

  Коментиран от #10

 • Тука има тука нема
  Отговор
  10 12:29  10.10.17

  До коментар #9 от "Гост":

  Какви трудови лагери?!! В момента още повече стотици хиляди левове се наливат за "ромската интеграция" и комфорта на циганите, които "работят" само когато крадат. СКОРО ВСИЧКИ МАЛКИ НАСЕЛЕНИ МЕСТА ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНАТ В ЦИГАНСКИ ГЕТА! Другото население ( мизерствуващи пенсионери на доизживяване и тук-таме други заблубени) са обречени на геноцид ( познайте от кого!).
 • Костов
  Отговор
  11 12:47  10.10.17
  Да се изселят в София е най-доброто решение.
 • Незабавно
  Отговор
  12 13:09  10.10.17
  Да им бъде отнето българското гражданство!
 • МАК
  Отговор
  13 02:20  11.10.17
  Направо физическо ликвидиране без да се питат ликвидирай няколко такива паразитни клана барим да почнат да се замислят из цяла Парцаландия!!!

Напиши коментар:


Публикувай