653 5

Делото срещу Веселин Марешки тръгна отначало

Мартин Христов

Делото срещу Веселин Марешки, заради което той се отказа от имунитета си, тръгна отначало.

Обвинението срещу заместник-председателя на парламента е за изнудване на наемател на заведение и за нанасяне на телесна повреда на общински съветник.

Точно преди три години Марешки и общинският съветник Костадин Костадинов защитаваха противници в имотен спор и се стигна до удар с юмрук в лицето на Костадинов, съобщи БТВ.

Днес страните се споразумяха за съкратена процедура – да се приемат доказателства и свидетелски показания от предходния процес.

Вече има решение на Върховния съд окончателно, от което е ясно, че имотите, за които съм изнудвал уж някои, са собственост на нашето семейство, което само по себе си показва, че няма как да има изнудване за нещо, което е твое“, каза Марешки.

„Очакванията ми са, че това дело ще се влачи години напред, защото виждате, че в България закони за управляващите няма. Впрочем не само за управляващите, а въобще за хората с пари – този човек не беше управляващ, сега вече е“, коментира Костадинов.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • магарешки
  Отговор
  1 21:49  16.10.17
  И тоя голем боклук излезе
 • Патриот
  Отговор
  2 22:08  16.10.17
  има къде, къде по-важни неща. хабят ресурса на неработещата ни съдебна система за гупости, а авжните неща остават
 • Дядо Мраз
  Отговор
  3 22:31  16.10.17
  Да не се е навирал между шамарите гос'ин общинския съветник. Стига се е правил на мъченик. Аман от глупости. Говорете ни за виновните за КТБ и циганските безобразия, не ни занимавайте с шамари, скубване на коси и други махленски свади. Никой не го интересува.
 • Све
  Отговор
  4 09:08  17.10.17
  На всички е ясно , че Марешки е обикновена мутра от Варна. Вижте предаването на Кулезич по БИТ. Не разбирам как влезе в парламента България днес…

  Коментиран от #5

 • Патриот
  Отговор
  5 23:43  17.10.17

  До коментар #4 от "Све":

  Аз гласувах да него. Очаквах, че покрай бензиностанциите ще започе да ви нормална политика, защитаваща интересите на българина. ЗА сега обаче не виждам такова нещо.

Напиши коментар:


Публикувай