900 8

Сидеров за оградата: По-добре ли беше бежанците да влизат на тълпи?

Лидерът на "Атака" защити коалиционния си партньор и вицепремиер Валери Симеонов

Снимка: БТА
Снимка: БТА
Константин Карагьозов

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров защити коалиционния си партньор и вицепремиер Валери Симеонов и отправи критики към лидера на БСП Корнелия Нинова. По-рано днес от левицата поискаха оставката на Симеонов заради налагане на цензура върху проблемите с граничната ограда.

Според лидера на социалистите актът на Министерския съвет граничните съоръжения да станат обект с национално значение е пример за корупция сред управляващите и потулване на проблеми по темата.

"Защо, след като всички министри са подписали това решение на Министерски съвет, се иска оставката само на тези двама министри (визирайки Валентин Радев и Валери Симеонов). Елена Йончева направила някакъв мистериозен филм. Нито се знае къде ще го дават, нито кога. Защо БСП припява на ДПС против Валери Симеонов. Защото европредседателството ще легитимира управляващите. Нещо, което не се нрави на БСП", заяви Сидеров в парламента.

"На Валери Симеонов му се иска оставката просто защото е действен човек. Познавам го от ученик, обича да върши работа. Да, пасивният човек винаги е безгрешен, така е. Може и да намерим кусури на Симеонов, но той поне прави нещо".

"Искането на оставката на Валери Симеонов се нарича тенденциозност, г-жо Нинова. Защо Елена Йончева не снимаше, когато бежанци изнасилваха, чупиха, вилняха и трошаха в София? Защо не отчете колко намаля миграцията след построяването на "лошата" ограда? По-добре ли беше, когато мигрантите идваха на тълпи? Не, не беше. Оградата сведе миграционния поток до нула. Така че, госпожо Нинова, когато искате оставки, започнете със своята", категоричен бе още депутатът от "Обединени патриоти".

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Пеньо
  Отговор
  1 13:58  19.10.17
  Ето това е Болен!!! С голи гърди защитава Бойко, когото преди.....
 • ЪРП
  Отговор
  2 14:10  19.10.17
  https://fakti.bg/bulgaria/265785-poavi-se-ogromen-rov-pod-ogradata-s-turcia 100% Е ПРАВ АВТОРА НА СНИМКИТЕ НИКОЛАЙ ГАЦЕВ!!!!!! ЛИЧНО СА МИ КАЗВАЛИ ДОВЕРЕНИ ХОРА , КОИТО ЛОВУВАТ В РАЙОНА, ЧЕ С ОЧИТЕ СИ СА ВИДЯЛИ ,ЧЕ НА НЕ 1 ИЛИ 2 МЕСТА ...........А, НА ДЕСЕТКИ МЕСТА ПО ЦЯЛАТА ГРАНИЦА, КЪДЕТО Е ИМАЛО ДЕРЕТА, РЕКИЧКИ И РЕКИ СЛЕД ПОСЛЕДНИТЕ ГОЛЕМИ ДЪЖДОВЕ Е СРУТЕНА ОГРАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТАЗИ УНИКАЛНА И НЕПОВТОРИМА НАША ОГРАДА ДЕТО ПРОГНИЛИЯТ СУДЖУК И СИМЕОНОВ СЕ БИЕХА В ГЪРДИТЕ КАТО ГОРИЛИ ,ЧЕ БИЛА ТЯХНАТА ГОРДОСТ И УНИКАЛНОСТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А, НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ МЕСТА ПО ЦЯЛАТА ГРАНИЦА, ПРОСТО ТАЛИБАНИТЕ СИ МИНАВАТ ЗА СЕКУНДИ ПРЕЗ ТАЗИ ТЕЛ САМО С ЕДНА ГОЛЯМА И ХУБАВА СТЪЛБА!!!!!!!!!!!!! ЛОВЦИТЕ И ПОЛИЦАИТЕ НАМИРАТ ДЕСЕТКИ И ДЕСЕТКИ СТЪЛБИ ПО ЦЯЛАТА ГРАНИЦА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А НЯКОЙ ЩЕ НИ ПРИПОМНИ ЛИ КОЛКО МИЛИОНА ЕВРО СТРУВАШЕ 1 КМ. ОТ ЧУТОВНАТА ГРАНИЦА НА СУДЖУКА?????????????????????
 • бббббб
  Отговор
  3 14:37  19.10.17
  И тоя обърна палачинката.Какво ли не прави парата ...
 • Гост
  Отговор
  4 15:14  19.10.17
  Всяко нещо построено от човеко изиква поддръжка. Остави ли се без надзор на волята на стихиите се случва това. Зтова в нормалните държави правят правилници, предписват задължителни дейности и пишат отчети по поддръжката. Качеството също е от значение.

 • Разочарован атакист
  Отговор
  5 18:39  19.10.17
  Волене ти кажи сега къде отидоха вашите обещания за 300 лв. пенсия ? Защо след като се натикахте във властта забравихте обещанията си? Аз съм един вече бивш симпатизант на всякакви "патриоти", който винаги е гласувал за вас, но ви обещавам, че това вече никога няма да се повтори. Отричам се от вас, както се отричам от САТАНАТА. Такива като вас, които на избори обещават, а после забравят как се наричат? Повече не искам нито да ви видя, нито да ви чуя.
 • Sergey
  Отговор
  6 09:28  20.10.17
  Мисля че точно сега е момента да отворя една сергия за тълби по границата,хубав и доходоносен бизнес все едно че продавам топъл хляб и то законен бизнес уж!
 • 7 14:31  20.10.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Гого
  Отговор
  8 14:53  21.10.17
  Алоооооооо лудият с бялата коса че те и сега си влизат скапани националисти!

Напиши коментар:


Публикувай