13 876 9

Нинова шокирана от смъртта на Евгений Желев

Мартин Христов

Десетки колеги, приятели и близки не спират да изказват съболезнованията си, след като научиха трагичната новина за нелепата смърт на Евгений Желев. Лидерът на БСП Корнелия Нинова също призна, че е загубила близък приятел.

Ето какво написа тя на профила си във Фейсбук:

"Шокирана съм от новината за смъртта на Евгений Желев. Само преди няколко дни го поздравих за 60-годишнината му. Много го уважавах. Винаги ме е респектирал със своята сериозност и професионализъм. А докато бяхме заедно в парламента, той ми беше изключително близък- не за политиката, а по човешки. С него можехме да си кажем всичко, да ме посъветва разумно, да ми помогне, да ме насърчи или да ме възпре от грешки. Един прекрасен човек ни напусна. Почивай в мир, приятелю!"

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Ужасен
  Отговор
  1 07:03  22.10.17
  Ей тази мазна муцуна от Крушовица-врачанско,няма ли как да ни я спестявате от време на време?Много е неприятно да се събудиш с такава гадна гледка-селска пръчка номер едно,ужас,моля Ви пожалете ни!

  Коментиран от #2, #3

 • Калогера
  Отговор
  2 07:31  22.10.17

  До коментар #1 от "Ужасен":

  Тя тая не е баш лошата ами онзи нехранимайко Таско Ерменков или онъз пр.дла Йончева ..... Добрев ..... дяволът има много лица и на човек му е писано да се учи да ги разпомзнава
 • Фриман
  Отговор
  3 09:48  22.10.17

  До коментар #1 от "Ужасен":

  Защо я мразиш толкова? Какво съм пропуснал,че не мога да разбера реакцията ви? Може и да не е първата красавица,но все пак е жена. Ти като се събуждаш гледай други сайтове за красавици, а тази поне нещо прави за нас всички. Поне на това се надявам.

  Коментиран от #4, #5

 • законен
  Отговор
  4 10:29  22.10.17

  До коментар #3 от "Фриман":

  Верно ли бе , ти да видиш ??!! Аз пък си мислех , че го прави за нея си , а то било за НАС всичките !!! Я да уточниш какво точно е направила и ще прави , че да знаем , да не си мислим други работи , че то ей тъй стават грешките , тя за нас ги трупала милионите , пък ние си мислим , че ще си ги харчи някъде на топло после !

 • законен
  Отговор
  5 10:32  22.10.17

  До коментар #3 от "Фриман":

  Както и тоя , близкия човек , дето половин Стара Загора пропищя от него и ментора му Първанката , и той само за нас е мислил ша знаиш !

  Коментиран от #6

 • Фриман
  Отговор
  6 11:49  22.10.17

  До коментар #5 от "законен":

  Де да знам, затова питам, има ли някакви доказателства, че върши работа мръсно. Да почна и аз да я плюя. Ако нямаш, то стега да си приказвал, за вас всички са лоши.

  Коментиран от #7, #9

 • СИЧКИ ПРАЯТ КВОТО И ТОЙ
  Отговор
  7 15:41  22.10.17

  До коментар #6 от "Фриман":

  ИДИ В СТ.ЗАГОРА И МЕСТНИТЕ ЩИ КАЖАТ ЗА ПРОДАЖБАТА НА ОБЩИНСКИ ИМОТИ ПО КОИТО ОЩЕ СЕ ВОДЯТ ДЕЛА И СЛЕД 15 Г.
 • Господин
  Отговор
  8 16:41  22.10.17
  И сега няма ли обвиним някого за смъртта на този човек? Бог да прости!!!
 • Ужасен
  Отговор
  9 07:02  23.10.17

  До коментар #6 от "Фриман":

  Щом питаш,значи не четеш.1во как човек на Костов,върл седесар става лидел на крадците от БСП и 2ро преди да стане лидер,прочети в нета го пише,какво и колко е приватизирала мазната лелка!

Напиши коментар:


Публикувай