1 172 9

Сестрата на Бойко Борисов защити проф. Николай Петров

Светослава Ингилизова

Сестрата на премиера Бойко Борисов - д-р Красимира Иванова защити проф. Николай Петров, след като той подаде оставка заради скандала с обществени поръчки.

"Професор Петров го познавам като пациент. Имах много тежка диагноза и лекарите реагираха много бързо. Искам да благодаря на целия екип, който ме оперира. Трябва да се научим да пазим добрите професионалисти и хора – тези, които приемат състоянието на пациента като своя емоция, а проф. Петров е точно такъв", посочи д-р Иванова пред Bulgaria ON AIR.

Тя допълни, че не може да коментира решенията на брат си в професионален аспект, тъй като излизат от нейната компетенция.

"Професор Петров, просто се дръжте! Толкова много пациенти дължат живота си на Вас! Да си началник или министър е временно", призова Красимира Иванова.

Сестрата на премиера обясни, че най-тежкият момент за нея, по линия на позицията на брат ѝ, е бил, когато закрили болницата, за която работела преди 15 години.

"Останах без работа. Тогава Бойко беше кмет. Намерих си работа в общинска болница, но веднага ме попитаха дали той не ми е помогнал, за да започна. Аз съм медик, който е учил за това, кандидатствал е и е намерил работа по специалността си. Ако си бях останала вкъщи пък щяха да ме питат как се издържам", разказа д-р Красимира Иванова.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Бесен Язовец
  Отговор
  1 11:48  01.11.17
  По скоро му е брат а не сестра
 • един
  Отговор
  2 13:25  01.11.17
  Защитата е хубаво нещо, но сестрата на премиера пропуска да наблегне на важна подробност. В момента, а май и винаги е било така, е много важно кой си. Било брат, било сестра, било някаква роднина на някого, няма да имаш проблеми, отношението към теб е различно от това към незнайния пациент. Ако не си роднина на никого от лекарите, или на някой известен, както в случая на премиера, на теб гледат почти с презрение, все едно си някой клошар, попаднал в болницата и никак не си за завиждане. Защитата в случая е изключително субективна, не принципна! Сигурно е много трудно да бъдеш еднакво грижовен към всички пациенти, но нали такава е клетвата. Май у нас тя е само на думи.
 • Аааа
  Отговор
  3 14:10  01.11.17
  Какво е това ?

  Коментиран от #4

 • Бесен Язовец
  Отговор
  4 15:37  01.11.17

  До коментар #3 от "Аааа":

  Цецка Цачева с черна коса и тен

  Коментиран от #5


 • ДНК специалист
  Отговор
  5 17:40  01.11.17

  До коментар #4 от "Бесен Язовец":

  Не, това е брата на Б.Б.

  Коментиран от #7

 • гост
  Отговор
  6 18:08  01.11.17
  Хубавелка!)))
 • Бесен Язовец
  Отговор
  7 19:02  01.11.17

  До коментар #5 от "ДНК специалист":

  Май верно му е брат

  Коментиран от #8

 • Кроко
  Отговор
  8 20:16  01.11.17

  До коментар #7 от "Бесен Язовец":

  Я си постни фотото, да видим ти колко си симпатигазичен .
 • Гост
  Отговор
  9 11:22  02.11.17
  Палавница......

Напиши коментар:


Публикувай