743 8

Радан Кънев: Бойко Борисов престана да е човек от народа

Това взаимно крякане и създаване на фалшива конфронтация между тях урежда чудесно и двете партии

Радан Кънев: Бойко Борисов престана да е човек от народа
Снимка: bTV
Венцислав Михайлов

Бойко Борисов престана да е човек от народа. Момчето от Банкя се качи по стълбата на Смирненски някъде високо, сега живее в розови облаци и хората станаха богати в очите му”. Това каза зам.-председателят на ДСБ Радан Кънев в предаването „Тази сутрин” по bTV.. Понеже аз пък слязох по тази стълба и мога да го уверя, че хората не са богати и не са доволни”, допълни той.

Според Радан Кънев по важните въпроси ГЕРБ и БСП гласуват заедно. „Това взаимно крякане и създаване на фалшива конфронтация между тях урежда чудесно и двете партии”, подчерта той.

„Това подклякване в ляво е поредно доказателство, че тези хора не стават за алтернатива”, заяви зам.-председателят на ДСБ.

Във връзка с обединението между ДСБ и „Да, България” Кънев посочи, че това е един естествен процес, който е трябвало да се случи преди последните избори. Тогава не се случи, но най-нормалното е да се случи сега, отбеляза Кънев.

„Сложени са основите на едно много сериозно обединение. Много е важно да дефинираме, че то е опозиционно на Борисов, категорично отхвърля дори мисълта, че БСП може да допусната във властта в България и е с ясни десни позиции”, допълни той.

Според него големият провал на Реформаторския блок е, че не се е превърнал в единна формация.

По думите му в момента у нас поради липсата на правосъдие властта краде. „В България няма частна собственост. Няма я на село, където хората не могат да си опазят реколтата, добитъка и кокошките. Няма я на най-високите нива на бизнеса – бизнеса го краде директно държавата и свързани с нея олигарси. Няма израстване според заслугите, а според партийни, роднински и прочие неестествени за дясното, за демократичното общество процеси”, изреди Радан Кънев.

„Борисов от 10 г. доминира българската политика. Боя се, че моделът е по-стар от него, но той го обхвана и го превърна в модела „Борисов”, ако искате модела „Борисов – Пеевски”, отбеляза Радан Кънев.

С бюджета за догодина не се залага нищо, смята още Кънев.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Станчо
  Отговор
  1 10:13  02.11.17
  Тоз разбирач пък откъде се взе, бе???
 • Emperorex
  Отговор
  2 10:14  02.11.17
  Радане,кат яди кифтетата ни рива,ама сега няма кифтета ривеш та са късаш.Колкото и интервютата да даваш си аут от властта,хората не та искат.
 • бай Х
  Отговор
  3 10:17  02.11.17
  Радан да беше влязъл във властта и от там да дава съвети какво как да стане, щото като не носи отговорност някой му е много лесно да критикува. Правителството не е фирма и няма проблем като критикуваш да те уволнят, ама не му стискаше на Радан и другите реформатори да си отстояват мнението в реалноста, а го правеха само по медиите.
 • трънчо
  Отговор
  4 10:18  02.11.17
  шизофреник си Радане. Може ли да ми кажеш кога ББ е бил човек от народа, че нещо не се сещам.

 • учен
  Отговор
  5 10:20  02.11.17
  БРАВО ! Новият Десен Блок тръгва от 300 000 гласа и върви нагоре !
 • ЦСКА
  Отговор
  6 10:27  02.11.17
  Господин Кънев, не те харесвам. И служителите в МВР също, но на теб едвс ли ти е зор, за т'ва ще си вечно на тоя хал...
 • Дедо Гошо
  Отговор
  7 12:22  02.11.17
  Че кога пък ББ е бил човек от народа? Тоз сериал съм го изтарвал.
 • Баш майстора
  Отговор
  8 14:25  02.11.17
  Колко си прав, а кво ви пречи всички да се обедините срещу тези комуняги. За мен няма стари и нови комунисти, .

Напиши коментар:


Публикувай