667 1

Пиян клошар вилня в офис на социалните, нарича служителките к*рви

При операцията са задържани няколко души

Мартин Христов

Клошар сътвори истински екшън при социалните в Бургас, съобщи Burgas24.bg. Във вторник преди обяд бездомникът влязъл ядосан в офис на социалните в ж.к."Братя Миладинови" с бутилка в ръка и изглеждал пиян. Още с влизането си в приемната започнал да вика и заканва, крещял по адрес на управителя на дирекцията Колева: "Тая за коя се мисли, иска да изкара пари на мой гръб".

Агресивният мъж отишъл пред гише и настоял да му бъде извършена услуга, което обаче не било в компетенциите на служителката. Клошарят се ядосал още повече и започнал да крещи, а по-късно заспал на един от столовете в приемната.

Към 14:20 часа обаче мъжът отново започнал да притеснява служителите и гражданите, намиращи се в сградата, което наложило да бъде потърсена помощ от органите на реда. На място пристигнали в патрул, свидетел и негов колега. След подкана да излезе, пияният се развикал "Тези к*рви тук ли ви извикаха".

В последствие бил изведен и вкаран в патрулната полицейска кола, като през цялото време на пътуването до сградата на ІІ-ро РУ-Бургас Г. наричал полицаите с обидната дума: "Шматки" и им крещял: "Какви сте вие, искам да си тръгвам".

Когато влязъл в сградата на ІІ-ро РУ се държал по същия начин и към присъстващите там полицаи - обиждал ги, отправял закани за убийство, крещял и буйствал.

За панаира, който сътвори, агресивният бездомник, родител на 4 деца, получи административно наказание "глоба" в размер на 300 лева.

Бургас / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • бай село
    Отговор
    1 20:54  03.11.17
    Ако не внесе парите ще му конфискуват жилището!

Напиши коментар:


Публикувай