2 279 18

2000 искат да участват в политическия проект на Слави Трифонов

Светослава Ингилизова

Слави Трифонов изпрати писмо до медиите, в което уточни до какъв етап е стигнало събирането на кадри за политическия му проект.

Ето какво пише в обръщението му:

Уважаеми сънародници, след като обявихме, че търсим образовани, качествени и морални българи, които да имат шанса да участват в реална промяна на политическото статукво и начина, по който избираме и контролираме политиците в България, желание за участие в подобно начинание досега са изявили над 2 000 души.

А процесът не е завършил. Той продължава. Защото всеки, който има желание, качества и възможности, би могъл да се включи.

Аз лично съм изумен. Оказа се, че българи завършили Йейл, Харвард, Кеймбридж, българи, които имат успешен бизнес навсякъде по света, българи от всички университети в България, българи от целия обществен, политически, професионален и културен живот, изявяват желание да участват в подобен проект. Това е повече от прекрасно и, разбира се, отговорно.

Осъзнавайки тази отговорност, ние разбираме, че събеседването с хората, които ще изберем, за да ви представим, не може да бъде направено само от нас. Затова аз реших и се свързах с българи постигнали успехи, безусловни успехи, състезавайки се на терена на световната конкуренция. Българи, преподаватели в най-престижните университети в света. Българи, успели в различни аспекти и сфери на световния бизнес. Защото, уважаеми съграждани, има такива българи. Ние проведохме разговори с много от тях и за наше голямо удовлетворение, имаме подкрепата на голяма част от тях. Така че събеседването с хората, които ще ви представим, ще бъде проведено от мен и от такива българи, които са успели навсякъде по света.

Темите, по които ще проведем събеседването са:

Просперитетът на българина и просперитетът на българската нация.

Образованието – най-важната част за възхода на нацията.

Съдебната система – основен проблем на държавата.

Така че, уважаеми съграждани, ние продължаваме.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • като гост
  Отговор
  1 14:32  13.11.17
  Страхотно!
 • Европеец
  Отговор
  2 14:34  13.11.17
  Поредния Дебил,който иска да ви оправи с помощта на Първанов!
 • Many
  Отговор
  3 14:35  13.11.17
  То и Милен Велчев беше успял банкер от Лондонското сити, а сега е успял крадец.
 • синя трева
  Отговор
  4 14:35  13.11.17
  Поредния "спасител" на нацията!

 • Юпи
  Отговор
  5 14:37  13.11.17
  Българи завършили Йейл, Харвард, Кеймбридж като Симеон Дянков или Милен Велчев супер.
 • К.К.
  Отговор
  6 14:53  13.11.17
  Всяко начало е страхотно.Минат ли "800" дни стават като предишните,влезнат ли в парламента стават други, дали някакво лъчение има там...в тази сграда... даже някои не можеш да ги познаеш вече.
 • Ttt
  Отговор
  7 15:02  13.11.17
  2000 лангури които искат да се по охранят.България е зависима държава до като няма достатъчно инвенстиции и производсво!!!Един подобен проект би докарал България до затлачване на икономическия разтеж!!!!
 • ЗЕВС
  Отговор
  8 15:08  13.11.17
  Системата на политическо управление на България обезсмисля всеки политически проект! Парламентарното управление през последните 27 г.се доказаха като вредно за държавата. Генератор на корупция и безнаказаност! Сбирщина от корумпирани и меркантилни субекти, за който единствената цел е далаверата и собственото оцеляване! Живота в България се превърна в едно постоянно дежавю, повтарящо се след всички избори. С всяка измината година парламентът все повече се превръща в институция, работеща за бавното, но сигурно унищожаване на Българския народ. Смяна на модела, Парламентарна Република с Президентска република е наложително за България!
 • bot
  Отговор
  9 15:15  13.11.17
  Само изкуствен интелект може да оправи България .но ако е програмиран за това
 • поредния гмо проект
  Отговор
  10 15:23  13.11.17
  поредния гмо проект ала яне янев, бюрекофф, воля и т.н. !
 • няма как
  Отговор
  11 15:26  13.11.17
  царчето нали ни довете цвета на нацията под формата на набедени за юпита, заради които и банско и морето са ни съсипани ? заради които ще плащаме дългове 5 поколения ? мерси от тия дарования зад граница ! лайната и реалността тук са истински , а не както ги пише по учебниците ! тук си трябва лидер, който да си сложи главата в торбата и да реже до корен
 • 7\8 месия
  Отговор
  12 15:28  13.11.17
  "...Оказа се, че българи завършили Йейл, Харвард, Кеймбридж, българи..." Славчо, Сашенце нали се сещаш чии дечица можеха да отидат там да учат и завършат...да ти припомня ли, че в голямата си част са дечицата на богатите комунета и новозабогатели мутрета !? Или викаш дошъл е момента културно и любезно да ни "оправят"...ти ли не заеш за Любезния. лос...Пук!, а Славунчо ? Я ми кажи, какво смяташ да правиш с м....лите ?
 • Родолюбец
  Отговор
  13 15:42  13.11.17
  Да попитам,този проект как ще пребори Б.Б,защото той следва принципа на СТАЛИН-``НЕ Е ВАЖНО КОЙ КАК ГЛАСУВА,ВАЖНО Е КОЙ БРОЙ ГЛАСОВЕТЕ``
 • кур за кУрнелия
  Отговор
  14 15:51  13.11.17
  Родолюбец, на последните избори организирани от другарите и другарките - кой брои гласовете, бе пиле шарено ? кой и как ги организира ? а? на ББ хората сигур, а ? или като на бюрека новината от костинброд - а ?!

 • Иванов
  Отговор
  15 16:17  13.11.17
  После да няма "Назад, назад.........".......
 • ttt
  Отговор
  16 17:48  13.11.17
  Тези 2000 интелектуалци по добре да открият по 100 работни места със западно заплащане!!!
 • стоян георгиев
  Отговор
  17 17:49  13.11.17
  и пак се оказах прав.славчо сега ще яхне вота на идиотите както го направи царя преди 20 години!и със същите приоми.помня как на царя убавците ни се появиха с фланелки срам ни е от вас на една коледа.и те бяха също учили някъде и много успешни уж.после станаха много успешни у нас ,а фланелките със срама повече не ги облякоха.та сега ни чака нова подобна ситуация заради тоталната липса на политическа култура у народа ни!
 • 18 00:12  14.11.17
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай