8 025 8

Утре монтират камера за скорост на Околовръстното до Казичене

Ежедневно стотици нарушават ограниченията в участъка

Константин Карагьозов

Утре (15 ноември) ще бъде монтирана стационарна камера за скорост на Околовръстно шосе в участъка между Казичене и разклона за магистрала „Хемус”, предаде bTV.

Ограничението там е 90 км/час, но само за интервал от пет часа вчера са били засечени 102 нарушители, преминали с превишена скорост.

Най-честото превишение е с 30-40 км/час повече от разрешеното.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ЮЙИШЪЭЩКФ
  Отговор
  1 13:47  14.11.17
  В РУСИЯ БРАТУШКИТЕ ИМ МАЖАТ СТЪКЛАТА С ГРЕС А В ТУРЦИЯ С ОВЧА ЛОЙ И СТАВА СНИМКАТА КАРТИНА НА ПИКАСО.
 • Morgoth
  Отговор
  2 13:53  14.11.17
  Както винаги камерите се монтират на местата където няма никаква опасност! За тези които не знаят мястото, става дума за път с 3 платна в едната посока.
 • Motorsport
  Отговор
  3 14:20  14.11.17
  Освен пълнене на нечий джоб, не виждам друг смисъл в монтирането на камерата. Защо не сложат камера на Гешов посока България под моста до ВМА? Където всеки ден се размазват. Травестулска работа...
 • mediator37
  Отговор
  4 15:07  14.11.17
  Местните ловджии ще имат грижата.

 • haho
  Отговор
  5 16:44  14.11.17
  Освен камерите за момента скорост трябва да има и такива за средна скорост. Всеки намалява преди камерата, след това кара като ненормален. Ама нали трябва само да отчитаме дейност... А и ще вземе да глобим някой от "наште", дали дупетат, дали кмет, дали член на Общински Съвет или някой магистрат.
 • гост
  Отговор
  6 14:18  15.11.17
  Уау. Да изпаднем всички във възторг за неимоверните услилия на КАТ. Един кол с камера е достоен за откриване обект със серозно медийно внимание.
 • правонямащ
  Отговор
  7 11:36  17.11.17
  по бул.България и бул.Каблешков вечер карат с 200км/ч но камери НЯМА!!!...да не бъдат фотографирани ПРАВОИМАЩИТЕ!
 • Гост
  Отговор
  8 18:05  23.11.17
  Аз съм "ЗА" камерите. При такъв народ и на всеки метър да има пак ще са малко. Какво коментирате къде била сложена, там ли й е мястото и т.н. Тези дето са определили ограничение от 90км/ч (преди много години следователно не са от гербаджийте и може би са имал повече акъл) там на това място са били хора занимаващи се в тази област. това ли начина да се мажат камери с грес, мас и пича слуз... кирки и лопати... Дебили! Като мислите, че сте прави направете гражданско сдружение минете по каналния ред и или преместете камерата или вдигнете ограничението . какво лаете против това или онова ? колко трябва да е ограничението там? при 90 хората често карат с 30-40 км отгоре. ако е 120 пак ще карат с превишена скорост. Манталитет. А сте седнали да се оплаквате . Я се погледнете в огледалото и се вижте и си спомнете кога сте били наиситна изрядни, че искате държавата и другите да са такива?! защо гледате канчето на другите, а не собственото?! затова положението е такова от много разбирачи и соло ташаци . На всякъде камери - през 200 м за средна скорост + охранителна 360* камера. ще забиват кирки и лал бала. закон да се забранят талигите под 10годишна възраст по пътищата и да ви видя тогава. затвор за всеки дал ГТП на кола с нещо неизрядно . очукана ламарина ... също затвор за пишман сервизджийте и бесило на всеки километър за депутатите и техните ятаци.

Напиши коментар:


Публикувай