632 5

Светлозар Лазаров: Очаквам джихадистки провокации у нас

Мартин Христов

Проблемите в Близкия Изток не са от вчера и няма да спрат скоро. Хубаво е, че започна разговор между президентите на Русия и САЩ по отношение на Сирия, Северна Корея и Украйна. Това каза в сутрешния блок на БНТ бившият главен секретар на МВР и национален координатор на "Атака" Светлозар Лазаров.

Има напредък в положителна посока и се надявам да се постигне баланс в отношенията, добави той. Хубавите неща обаче свършват дотук – вследствие на завръщане на лица, участващи в конфликтите в Близкия Изток, обстановката в Европа ще се усложни.

Европа е най-слабото звено във веригата. Очаквам провокации по време на християнските празници, не изключвам и България да стане обект на особен интерес от страна на тези лица по време на европредседателството, тъй като те търсят широк политически отзвук, заяви Лазаров.

Трябва да се работи за спиране на конфликтите в Близкия Изток и Африка, да се спре либералния модел на глобалистите за ислямизирането на Европа. Не е време за фанфари, трябват тежки реформи в Европейския съюз. Много е важно да се изгради европейска система за сигурност с единен център на управление, подчерта бившият главен секретар на МВР.

България


Още по темата

 • Светлозар Лазаров: Не се връщам в МВР

  Светлозар Лазаров: Не се връщам в МВР

  Не, няма такъв разговор. Така бившият главен секретар на МВР Светлозар Лазаров и национален координатор на партия "Атака" отговори пред БНТ ...
  1.10.2018
  1 434
  8

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 8888
  Отговор
  1 09:22  22.11.17
  И аз имах големи очаквания след случая Лясковец, Урко да влезе в затвора, ама не стана!!!
 • Пеньо
  Отговор
  2 09:23  22.11.17
  Аз очаквам някои пр*мати да престанат с тъпите си изяви!
 • Гост
  Отговор
  3 09:24  22.11.17
  О тоя бил от Юруш! Толкова е логично! Там все още не са произлезли!
 • Аяжо
  Отговор
  4 18:08  22.11.17
  Тоз голям специалист стана напоследък. Боже опази.
 • тъпо копеле
  Отговор
  5 12:52  24.11.17
  Австралопитека който на две магарета слама не може да раздели, вече прави външна политика...Деси Чуколова взе да ми изглежда симпатична

Напиши коментар:


Публикувай