5 193 2

Тренчев: Липсата на правосъдие и корупцията разболяха Ершов

Антония Стефанова

„Денис беше един прекрасен човек. Познавам го от края на 90-те. Запознахме се в Париж в един много критичен момент. Той ни помогна като организация”, каза пред „Флагман” бившият дългогодишен президент на КТ „Подкрепа” Константин Тренчев, цитиран от flagman.bg. Той бе сред близките на Денис Ершов, които изпратиха бизнесмена в последния му земен път днес на Централните софийски гробища.

„Това, което стана с „Петрол”, говори до каква степен са деградирали българите, защото те го измамиха и ограбиха. Имам предвид, разбира се, лицето Събев. И явно този огромен стрес, на който беше подложен, липсата на каквото и правосъдие в България, тоталната корупция оказаха влияние и това нещо се изрази в заболяване, което и го отнесе в гроба”, смята д-р Тренчев.

По думите му смъртта е винаги състояние, което кара живите все още да се замислят и да разберат колко е преходно всичко и че нищо не могат да отнесат.

„Това е, разбира се, и поука за тези в България, които я докараха до това дередже, които награбиха милиарди, ако мислят, ако чувстват нещо… Според мен те са напълно деградирали. Нека се замислят, когато става дума за такива ситуации. Жалко, жалко за един хубав човек, който, разбира се, в своята наивност, което не значи глупост, се предовери на едни недостойни хора”, каза още Константин Тренчев след поклонението в православен храм на Централните софийски гробища.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ТАС
  Отговор
  1 20:12  25.11.17
  Айде стига вицове и тоя мутробарон го изкарахте светец. Вярно, че за мъртвите или добро или нищо, но в неговия случай редното е абсолютно нищо
 • donvelito
  Отговор
  2 22:41  25.11.17
  Организацията.. Синдиката... дон Вито

Напиши коментар:


Публикувай