2 180 3

Луиза Григорова: С Явор Бахаров се биехме

В някои заведения не пускали звездата от "Откраднат живот"

Светослава Ингилизова

Не искам хората да говорят за личния ми живот, а за постиженията в работата ми. Това каза актрисата Луиза Григорова пред Нова телевизия.

„Спират ме често по улицата. Младите са много по-притеснителни – започват да треперят като ме видят и дори понякога не смеят да ме попитат може ли да се снимаме. Май надминах мама по успехи. Тя ми удряше спирачката, но дойде момент, в който аз ударих с крак и казах: Виж какво, аз ще стана модел, пък ти, ако искаш. Много ми беше трудно. Първият път дори мисля, че не ми хареса“, разкри тя за първата си работа в чужбина като модел.

Тя призна, че не изведнъж се е отказала от моделството, за да стане актриса, а всичко се е случило постепенно. „Преди две години за филма Трейнспотинг бяхме само аз и Анжела Недялкова, но избраха нея. Дълго време плаках, че е тя. Радвам се, че избраха българка, но...“, обясни Луиза в отговор на това, което е било най-голямото й разочарование.

Тя призна, че преди 10 години са се запознали с мъжа й режисьора Мартин Макариев. Това е станало по време на снимките на клип на певеца Миро.

„Не знам какво стана. Абсолютно необяснимо е как станаха нещата. Явно е дошло времето му. Ако се бяхме събрали по време на клипа на Миро сигурно сега нямаше да бъдем заедно. Тогава в главата ми всичко беше объркано. Много ми беше важно да бъда супер важна. Това, че рязко станах известна ме обърка много сериозно. Държах се непристойно. Биехме се с Явор Бахаров, когато имахме връзка. Даже се замеряхме с чаши. Имаше заведения, където не ме пускаха“, призна тя.

Звездата от сериала „Откраднат живот“ сподели още, че когато се е „загаджила“ с мъжа си той е имал връзка, но това не я е притеснявало, въпреки че той е имал и жена, и връзка.

„Когато влизаш във връзка с обвързан мъж с дете трябва да знаеш, че нещата не се случват просто ей така“, казва още тя и допълни, че и той и бившата му жена са й признали, че когато тя се е появила всичко помежду им вече се е било разпаднало.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Дикембе Мутомбо
  Отговор
  1 15:43  26.11.17
  Важна новина, достойна за първа страница... Сега вече се чувствам по-информиран за случващото се по света и у нас! Благодаря, факти.бг!
 • Хаха
  Отговор
  2 23:22  26.11.17
  С какво бе мило с силиконовите ти бухалки които ползваше таино от него ли
 • един
  Отговор
  3 09:24  27.11.17
  От всички тези ми писна, стига сте ни ги навирали в очите. За вас може да са "звезди", но за доста хора не са. В момента нямаме нито един впечатляващ актьор, нито актриса, създаваме си ги чрез натрапване на вниманието на зрителя. Сериалът "Откраднат живот" е тъп и невъзможен за гледане. Хиляди пъти предпочитам всеки бразилски сериал пред него. Истината за нашего брата българина никога не е била на мода. Сигурно има почитатели на сериала и набедените "звезди", но болшинствството от хората в България не гледат фалшивия сериал.

Напиши коментар:


Публикувай