Last news in Fakti

8 Януари, 2012 18:52 1 026 2

Проблемът на България е глупостта, а не ин витрото

  • кеворкян-
  • ин витро
Проблемът на България е глупостта, а не ин витрото - 1
Снимка: БГНЕС

Най-големият проблем на България не е ин витрото, а глупостта. Това заяви пред Нова телевизия Кеворк Кеворкян. “Запитайте се защо ин витрото среща съпротивата на католическата църква, защо е забранено в някои щати на САЩ. Тук става дума за оцеляването на българското – не само духовното, но и физическото”, коментира той.

Кеворкян не си спести острата оценка за Мартин Карбовски, който започна кариерата си именно в неговото предаване по БНТ. “Съвсем наскоро ме ядоса Карбовски, моят любим приятел. Неговата шефка един път месечно трябва да го слага в клетка, за да му охлади разума”, заяви Кеворкян.

Коментарът му бе по повод методите, с които си служи Карбовски, представяйки изопачена атака срещу църквата, както и наболялата тема за ромите у нас. “Време е след циганите, турците, евреите, да заобичаме и българите. Като излезе от клетката Карбовски, тогава ще го коментирам”, добави журналистът.

Запитан каква оценка би дал на соцлидера Сергей Станишев, Кеворк Кеворкян отговори: “Станишев говори като съветска гимнастьорка – няма самоличност, има една преструванковщина, която е невъзможна вече у нас. Това са дълбоко втасали комуняги, които се правят на европейци. В името на собственото си оцеляване, виж как загубиха последните избори.”

Той сподели за Симеон Сакскобургготски: “За царя ще кажа - влакът на историята върви в една посока, а той тича след него с нотариален акт в ръка. Ни в клин, ни в ръкав той реши, че българите трябва да си сменят чипа. Виж, къде пониква глупостта.”

Кеворкян подчерта, че в никакъв случай не е националист. “Срещу нас има 1 милион души, които живеят в крайната степен на оскотяването. И единственото, което правим за тях, е да ги наречем “роми”. Ние нищо друго не правим. Съжалявам за тези хора”, каза журналистът.

Според него миналото е изключително важно за нас, българите и хората не трябва да си позволяват да имат къса памет. “Срещу това минало скачат хора, които бутат паметници, за които никога няма да бъдат издигнати паметници”, каза Кеворкян. Ако на хората не им се напомнят тези неща, те ще отидат към силиконовата култура.

Хората, които управляват сега тази държава, си въобразяват, че управляваните са “утрепани хора”. В това няма нищо вярно, заяви Кеворкян. Имахме най-интелигентните хора, най-образованите, хората с най-много книги. “Влезте в обикновените домове и ще видите за какво става дума. Тези хора не бива да се подценяват, те имат сетива за миналото”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    КЕВОРК,младоста ми мина с товаята"ВСЯКА НЕДЕЛЯ",ти самия осети
    гадорията на отминалата система.Няма да избистрям написаното,но
    ако прочетеш моето мнение,се надявам да е точно:една чаша вода
    смесваш с една чаша олио,разбъркваш................няма да мине много
    и олиото отива отгоре........Така е във всяка област на живота.
    ТИ КЕВОК изплуваш в бъркоча на твоята гилдия,е това е!!!!!!
    С уважение ИРАКЛИ !
  • 2 Поглед отстрани

    0 0 Отговор
    Защо е не българската гимнастичка? Или вашите к...и е най-хубави?