2 053 5

Вижте кой облепи със стикери неправилно паркирали коли (ВИДЕО+СНИМКИ)

Тази дата е избрана и за начало на Националната информационна кампания на JAMBA - "Повече от необикновени!"

Венцислав Михайлов

Може би са ви попаднали снимки на коли с големи сини стикери из центъра на София от тази неделя. Това е резултатът от социалния експеримент на JAMBA по случай 3-ти декември, Международният ден на хората с увреждания!

Тази дата е избрана и за начало на Националната информационна кампания на JAMBA - "Повече от необикновени!", чиято основна цел е да покаже колко голям потенциал и мотивация за развитие имат хората с различни възможности и да провокира всеки един човек да се замисли за смисъла на това, че всички сме тук, заедно и трябва да се подкрепяме!

Кампанията се провежда под патронажа на президента на България и с подкрепата на Столична община.

JAMBA (от латински – опора) e онлайн платформа и консултантска опора за осигуряване на среда за предварителна подготовка и последващ подбор с цел професионална реализация на хората с увреждания в България.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Петър
  Отговор
  1 17:43  07.12.17
  Сега ще се появят едни простопеди по долу дето ще за обясняват че ще пребият всеки дръзнал да им сложи такава лепенка на безценната им бракма
 • ase
  Отговор
  2 20:59  07.12.17
  не са прави тези дето спират на инвалидно място - безспорно, НО лепенето на каквото и да е по колата е посегателство върху чуждата собственост, има органи които трябва да спазват кой къде е спрял и така нататък, това с лепенето е израстък на соросоидната култура в България
 • Pepe
  Отговор
  3 08:32  08.12.17
  Това е не е "израстък на соросоидната култура в България", а изразяване на гражданска позиция, срещу липсата на елементарна култура в българското общество!
 • Шаран БГ
  Отговор
  4 16:31  08.12.17
  Той , НЕДОСЕГАЕМИЯТ, има право да паркира неправилно!! Защо ? Може да е жандарин, или шеф на жандари, или нещо от рода на онзи арогантния тип, дато заплашваше със: " ще има клекни - стани !" И никой няма право даже и да му направи забележка, да не говорим за "лепенка", акт, наказателно постановление, глоба или съд. Защо са им закрити регистрационните номера ?? Автомобилът е чужда собственост - така е. А паркомястото чие е ? Никому не принадлежи и за това той се е нагнездил там ! Браво... Като не им пукат и четирите гуми - пак добре. Нашенецът му дай да философства - не да върви " в крак" със норми и закон !!!
 • 5 15:55  09.12.17
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай