945 4

Волен Сидеров не е гневен на ДПС

На тях това им е работата, но това са неверни внушения

Стефанаки Йоанис

Няма как да поемем всички отговорности на управлението. Ние имаме 27 депутати. ГЕРБ е управляващата партия и това е ясно. Ние сме коалиционни партньори. Това каза в предаването "Панорама" по БНТ лидерът на "Атака" и председател на парламентарната група на Обединени патриоти Волен Сидеров.

"ОП сме коалиция от три партии, които преминаха през много тежки моменти. "Атака" предпочита да бъде сплотяващия елемент в коалицията ОП. Ние искаме да бъдем балансьор, защото имаме най-дълъг опит в парламента от трите партии. Имаме управленска програма, която спазваме и изпълняваме", категоричен беше той. "Гледах при вас едно участие на Мустафа Карадайъ, който направи много внушения, че участието на патриоти във властта е страшно и недопустимо.

На тях това им е работата, но това са неверни внушения. Нито в Брюксел, нито във Вашингтон има някакви обструкции за участието на ОП в правителството. Напротив. България е стабилна. Гневът не винаги води до добри неща. Няма за какво да съм гневен на ДПС. Те си говорят техните неща, които хората разбират, че са неверни. Ние говорим нашите неща и си вършим нашите работи. Мисля, че свършихме много хубави неща", обяви Сидеров.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • осман паша
  Отговор
  1 21:17  09.12.17
  заради власт цунка ръка на ББ, сега май и на АД ще се на.....,псевдонационалист!
 • Всяко прасе квичи дорде
  Отговор
  2 22:28  09.12.17
  До ярмичка топла се добере. Гуцай, гуцай и кила трупа, гуши се за сега добре, дорде тяхната коледа опрете.
 • ПЧЦ
  Отговор
  3 00:14  10.12.17
  Сидеров - руски агент Пеевски - руски агент Борисов - руски агент КГБ/ДС другарчета
 • незнайко
  Отговор
  4 09:16  12.12.17
  Като разсъждения е абсолютно прав. Друг е въпроса, че ДПС не трябва да са във властта .

Напиши коментар:


Публикувай