Last news in Fakti

10 Януари, 2012 11:01 950 0

Нивото на р. Тунджа близо до критичната граница

  • река-
  • тунджа

Нивото на река Тунджа в района на Елхово достигна 358 см. във вторник сутрин. Критичната граница е 390 см, съобщиха от Оперативния комуникационен център в Ямбол. Според служители в центъра, това е най-високата стойност от началото на валежите, но тенденцията е към понижаване.

В понеделник водата е заляла местността "Гьоловете" южно от Елхово, без да стигне до къщи и стопански постройки в града.

През миналата зима нивото на реката достигна 420 см. и водата заля автогарата, пазара и къщите около коритото на Тунджа. В Ямбол нивото на Тунджа е 329 см, докато в понеделник е било 350 см.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА