7 384 10

Бизнесмен нахлу в Общинския съвет в Момчилград – псува, чупи и плюе

Мартин Христов

Луд екшън се е разиграл на редовната сесия на Общинския съвет в Момчилград в петък. Заседанието дори е било прекратено и ще продължи след Коледа, съобщиха за 24rodopi.com членове на разпоредителния орган.

Мъж е нахлул по време на сесията, провеждаща се в местното читалище, нахвърляйки се върху водещия заседанието на Общинския съвет. Бизнесменът Юскан Х. ругаел шефа на разпоредителния орган, наричал него и семейството му с обидни квалификации, опитал се и да го удари. Мъжът започнал да чупи врати, прозорци. Нападнал словесно и служителка в Общината, а освен вербалната агресия, дори я заплюл в лицето, разказват свидетели на грозните сцени. Юскан Х. крещял и псувал присъстващите кметове на населени места…

Цялият екшън е описан в жалба до Прокуратурата и полицията.

„Моля да разпоредите проверка по случая. Има голяма опасност Ю.Х. още по-сериозно да наруши обществения ред и да предизвика най-различни негативни последици. Ако не бъде наказан същият ще продължава да действа по същия неадекватен начин и да застрашава обществения ред”, се посочва в жалбата.

Заради скандала, сесията е отложена за 28 декември.

Кърджали / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • юрист
  Отговор
  1 11:33  23.12.17
  Това са новите работодатели на бойколандия.
 • ХАСАН
  Отговор
  2 11:38  23.12.17
  Сигурно вземаха рушвет от човека а не му свършиха работа!

  Коментиран от #4, #10

 • Бесен Язовец
  Отговор
  3 11:39  23.12.17
  Ако са му искали рушвет за нещо човека е бил прав! Повече инфо по- случая не нахлул случайно!
 • Бесен Язовец
  Отговор
  4 11:40  23.12.17

  До коментар #2 от "ХАСАН":

  Нали, а взимат рушвети и за неща които са им в задълженията обаче ако не шариш адм.спънки

 • ЛЕВСКИ
  Отговор
  5 12:06  23.12.17
  Юскан,Момчилград,помак,турчин,бил,псувал, утре ще коли и беси наред.................

  Коментиран от #8

 • киро
  Отговор
  6 12:41  23.12.17
  А местните ченгета по това време са стачкували за високи заплати.
 • Будалата
  Отговор
  7 14:45  23.12.17
  Абе от хубавото управление на Боко пощуря народа. Стрелба по данъчен било удар по Държавата. А туй по кой е удар бе тумбак? Прекъсната Общинска сесия. Утре Ч Ще прекъснат заседание на Съда.
 • 8 17:04  23.12.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Ангел
  Отговор
  9 01:08  25.12.17
  В коментарите до тук се говори само за рушвети което според мен е пълна глупост. Ако нападението е по такъв повод ще е насочено към определен човек, а не към всички. Според мен имам съмнение, че ,,великият" журналист цели да подклажда омраза към мюсюлманите от колкото да представи пред хората НОВИНА. Имам и един въпрос към ,,великите" български журналисти, който е: До кога на българите обвинени в престъпления ще им пишете целите имена, а на хора от малцинствата със съкращения?
 • батко бугар
  Отговор
  10 09:41  25.12.17

  До коментар #2 от "ХАСАН":

  Колкото и да хвърляш димни завеси в момента, няма да ти се получи. Нещастникът е небългарин - от "твоите" хора! Независимо дали е помак или турчин, е целял единствено да покаже, колко "голям" е станал в малката общност на Момчилград. Това основно се подклажда от такива, като теб, дето си мислят, че водят хибридна война в българското интернет пространство. Защо не предположихте, ей така, за разнообразие, че кметството си е свършило добре работата и не е позволило нещо, движещо се по ръба на закона и затова тоя "големия" бизнесмен с протекциите на тоя или оня, да е толкова ядосан. Не защитавам никого, но когато Динко от Ямбол, хваща мигранти на границата, веднага лаете за човешки права, а сега, защо не защитавате правата на участниците на общинската сесия в Момчилград? В общия случай трябва да има някакъв праг на интелигентност и лоялност към държавата, която ще те храни, за да може човек да постъпи на държавна служба или да отвори собствен бизнес за работа по обществени поръчки! Не може този или онзи, да го издигат някакви парички, дошли отвъд границата на ЕС, и той възкачвайки се на съответния престол, да работи против държавата, на която ОФИЦИАЛНО служи. И не на последно място, не е нормално в магазините по селата в гореупоменатата община, да се правят, че не знаят български!!!

Напиши коментар:


Публикувай