923 5

Сидеров: Бутилка ракия за Юнкер корупция ли е?

Мартин Христов

Родните соросоиди клепат България като най-корумпираната в ЕС. Това заяви Волен Сидеров от парламентарната трибуна по време на дебатите по президентското вето върху антикорупционния закон, съобщи "Канал 3".

Публикациите в чуждите издания, които очернят страната ни като корумпирана, се правят от наши соросоиди, категоричен е Сидеров. Той цитира популярната статия в "Гардиън", която му проглушила ушите, и която се позовава на твърдения на активиста от "Соросова организация" Огнян Шентов.

Българин ни клепа и оттам идва тази нечиста струя, възкликна Волен Сидеров.

По време на дебата Сидеров издаде какъв подарък е подготвил за Жан-Клод Юнкер - бутилка нашенска ракия.

"Следобед имам намерение да подаря на г-н Юнкер една бутилка хубава ракия. Аз питам, това корупция ли е", обърна се към председателя на НС Цвета Караянчева атакистът.

След 14.00 днес високите европейски гости идват на посещение в Народното събрание и ще се видят с ръководството му и с партийните лидери.

Сидеров потвърди, че Обединените патриоти ще гласуват против ветото на президента и направи уговорката, че много го уважава.

"Той много израсна като политик, но трябва още!", препоръча на Румен Радев лидерът на "Атака".

Обаче, при всичките забележки, трябвало да приемем антикорупционния закон, защото не върви иначе - "Дошли са първите хора на Европа".

София / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Боримир
  Отговор
  1 12:32  12.01.18
  Лично я е сварил в мазето си на село.
 • Цар Волен
  Отговор
  2 13:03  12.01.18
  После да не му подаряват и бял бастун ?
 • Дедо Грую
  Отговор
  3 13:06  12.01.18
  Значи преди и воленчо е бил на хранилка при дедо сорос, щото с пеня на уста все против корупцията виеше,а сега с благ гласец тълкува в обратна посока. На мама патриотина.
 • гневен невъздържател
  Отговор
  4 15:17  12.01.18
  Възмутен съм от липсата на чувствителност и антиевропейската неполиткоректност на Сидеров! Подаряването на алкохол на спиртоуязвими хора е повече от провокация! Уважавайте чувствата ни!
 • Шаран БГ
  Отговор
  5 16:31  12.01.18
  Ако е "якорудка" НЕ Е - в никакъв случай !!

Напиши коментар:


Публикувай