7 814 4

Мъж се ядоса на съседи и прегради с камъни пътя Бургас-Малко Търново

Той е употребил и алкохол

Светослава Ингилизова

Мъж се ядоса на съседите си и реши да им отмъсти като затрупа с камъни шосето в бургаското село Маринка. Случаят се разиграл преди броени дни пред терасата на съседите, съобщи БургасИнфо.

Около 22,00 часа съседското семейството се намирало в дома си, когато чуло, че навън се хвърляли някакви предмети. Излезли на терасата си и видели двама мъже, като единият от тях натрупвал върху платното за движение по пътя Бургас-Малко Търново камъни и дървени плоскости. С това възпрепятствал преминаването на автомобилите.

Той викал по приближаващите коли, които не можели да преминат и се връщали в обратна посока. Когато видял съседите си на терасата, той отправил закани към семейството и казал: „Ще ви избия”, „Ще те изнасиля”. Семейството подало сигнал на тел. 112. На място пристигнали полицейски служители.

В обясненията си, мъжът заявявил, че е започнал да натрупва камъни на пътя в знак на протест против полицията, като считал, че това не е противозаконно.

Установено било, че той действал след употреба на алкохол и при влошени междусъседски отношения. За това Районният съд в Бургас му е наложил глоба от 300 лева по Указа за борба с дребното хулиганство.

Бургас / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Варна
  Отговор
  1 14:52  14.01.18
  300 лв , толкова ли струва човешкият живот , ако беше станало транспортно произшествие , затова тук всеки си прави , каквото си иска ,защото остава безнаказан .... 300 лв....
 • Пенчо
  Отговор
  2 21:15  14.01.18
  Айде ти ги плати тея 300 лева със заплата 500 Ще караш бавно и ако видиш камъни ще спреш. Знаеш в каква държава живеем. Недей да обвиняваш тоз и онзи на сляпо, освен ако не е политик или полицай. Обикновеният човек е подтикнат да прави глупости в следствие на недоимък. Просто агресията избива не където трябва.
 • Дионтей
  Отговор
  3 22:47  14.01.18
  Пенчо, нормалните хора, които нямат общо с този изкукал, пиян съсед да се пребият в камъни и клони викаш, няма проблеми.
 • Pepo
  Отговор
  4 12:47  20.01.18
  Пенчо от такива като тебе и като този селянин, няма да се опрсви тази държава

Напиши коментар:


Публикувай