3 081 3

Жена се удави след тормоз, че няма деца

Мария Атанасова

Откритият преди десетина дни труп на плажа "Виста маре" край Бургас е на 36-годишна жена от Момчилград.

36-годишната Севгюл В. изчезнала на 22 януари, а ден по-късно двама бургазлии, разхождали кучетата си по плажа, намериха тялото на жена, изхвърлено от морето в района на парк "Росенец".

От полицията в Бургас тогава съобщиха, че по тялото не са установени данни за насилствена смърт и се касае за самоубийство. Никой обаче не потърсил трупа на жената, затова криминалистите решили, че починалата е бежанка. Жената била облечена с хубави дрехи, имала и пръстен на ръката.

Същевременно обаче съпругът на изчезналата Севгюл В. потърсил съдействие от полицията в Кърджали и тя била обявена първоначално за местно, а след това и за общодържавно издирване, съобщи "24Rodopi".

След въвеждането на данните в информационния масив, от дирекцията в Бургас се свързват със семейството. Съпругът извършил разпознаване на тялото.

„Бе омъжена от 10 години, но нямаше деца. Семейството на съпруга й, при което живееше, я обвиняваше за това. Преди да отиде на работа сутрин, тя доеше кравите. След като се върне от работа я товареха с още задачи. По-малката й сестра роди преди два месеца. Живяла е в тормоз заради това, че няма дете”, разказаха близки на 36-годишната жена.

По думите им, Севгюл е ходила и друг път в Бургас, заедно със съпруга си. Местността, където е открита, й била позната. Това не бил първия случай, в който младата жена напускала дома си, след което отново се връщала.

„Не е имала подкрепа от никого, работила е като роб. Избрала е Бургас, за да сложи край на живота си, вероятно защото не е искала да я открият”, допълниха познатите на Севгюл.

Днес тялото на младата жена ще бъде освободено от моргата и ще бъде транспортирано в Момчилград. Тя е родом от момчилградско село, където понастоящем живеят родителите й.

Бургас / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • АНОНИМЕН
  Отговор
  1 16:31  02.02.18
  БОЖЕ.... КОЛКО МЪКА ИМА НА ТОЗИ СВЯТ..... БОЖЕ.....
 • Мъка
  Отговор
  2 22:01  02.02.18
  Много мъка има на този свят, но когато те раняват за нещо, за което нямаш вина болката е още по-дълбока.
 • гост
  Отговор
  3 19:04  03.02.18
  Къде е Хасанчо сега да обясни тези мюсулмански ценности ? Хасанее не се крий а излез пред широката публика да обясниш това престъпление

Напиши коментар:


Публикувай