1 339 0

Парче от изолация на блок падна върху главата на жена в София

Строителните фирми трябва да проверят обектите си

Стефанаки Йоанис

Парче от изолация на блок е паднало върху главата на жена. Инцидентът е станал около обяд в столичния квартал "Люлин 3".

Жената е откарана в "Пирогов" с травма на главата. От лечебното заведение съобщиха за Нова телевизия, че раната й ще бъде обработена и тя ще бъде освободена за домашно лечение.

Паднало дърво от силните пориви на вятъра затруднява движението в района на Софийска духовна семинария. Движението се осъществява в една лента, тъй като другата е блокирана от падналото дърво. Все още на място не е пристигнал екип, който да отстрани дървото.

Екипи на Дирекция „Аварийна помощ и превенция“ са реагирали на 2 сигнала за паднали клони на дървета заради силния вятър на територията на София. Няма пострадали хора. Това съобщиха от пресцентъра на Столична oбщина.

Във връзка със обявения за днес жълт код за бурни ветрове от Столична oбщина призоват гражданите да бъдат внимателни и да приберат незакрепените предмети от балконите на жилищата си. Строителните фирми трябва да проверят обектите си и строителните огради, а търговските обекти – своите рекламни и информационни съоръжения.

България


Напиши коментар:


Публикувай