1 224 2

Мъж подпали с цигара болница в Русе

Огънят е унищожил ортопедичното легло

Мария Атанасова

Полицията в Русе изяснява причините за пожар станал в ортопедичното отделение на университетска болница "Канев". Сигналът е подаден около 5 часа сутринта от медицинския персонал, съобщи БНР.

По всяка вероятно пожарът е предизвикан от 57-годишен лежащо болен пациент, който не е спазил забраната за тютюнопушене в болницата, запалил е цигара и е заспал.

Огънят е унищожил ортопедичното легло, а стаята ще остане за известно време неизползваема, тъй като се нуждае от основен ремонт.

Тепърва ще се изчисляват щетите за болницата, а пациентът е преведен за лечение в болница "Медика", тъй като има изгаряния по тялото от втора и трета степен.

Русе / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ДОКТОРА
  Отговор
  1 17:55  10.02.18
  Като знам богатото обзавеждане на средностатистическите болнични стаи (рушяща се мазилка и походно легло покрито с черга обилно напоено с миризмата на мухъл ) ремонта ще излезе колкото кутия цигари
 • Public Owner
  Отговор
  2 22:58  10.02.18
  Никотиновите наркомани са опасни по много начини и за себе си и за околните. Болни мозъци които ги оправя само твърда ръка и крумови закони. Който е никотинов наркоман да питате, ще ви каже, че си е добре и че няма нужда от специализирано лечение - типично за всеки наркоман - той не осъзнава, че е болен и не желае да се лекува. Само единици го правят.

Напиши коментар:


Публикувай