770 8

ГЕРБ и Патриотите искат ски писти в горския фонд

Сегашните ограничения спирали инвестициите

Снимка: bTV
Снимка: bTV
Венцислав Михайлов

Законови поправки предвиждат ски писти, лифтове и влекове да се изграждат без да се променя предназначението на земите по Закона за горите, съобщава бТВ.

Проектът е внесен в Народното събрание от група депутати от Обединените патриоти и ГЕРБ.

Досега действащият Закон за горите изисква при изграждане на ски писти и съоръжения към тях, те да бъдат изключени от горския фонд. Това, според мотивите към законопроекта, играе ролята на "спирачка" за каквито и да било инвестиции в ски писти у нас.

Партията на Валери Симеонов за евродепутат: „Нагла”, „джихадистка”, „с неадекватен вид”, „с позорна слава”

НФСБ предлагат да извозят Ска Келер до границата на собствени разноски

Затова депутатите предлагат рестрикциите да отпаднат и така да се улеснят инвестициите в зимна туристическа инфраструктура.

В националистическото обединение има различни гледни точки към проблемите на зимния спорт у нас. От „Атака” заявиха категорично, че са във властта заради по-важни теми, но ВМРО и особено НФСБ са ангажирани с темата.

Вицепремиерът Валери Симеонов се скара с министър-председателя Бойко Борисов заради забавянето на решението за увеличаване на ски зоната над Банско, а преди дни предизвика възмущение даже в чужбина, след като партията му в декларация нарече „зелена” евродепутатка „джихадистка” и предложи изгонването й от България.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гост
  Отговор
  1 09:08  12.02.18
  НФСБ са като таралиж в гащите на ГЕРБ.
 • Баба
  Отговор
  2 09:30  12.02.18
  Най накрая на едно мнение с нАарода БоКо се чуди
 • Siegfried
  Отговор
  3 09:32  12.02.18
  Франческа лесбийката , дойде да ни обижда министър - председателят !Вън и никога повече тук ! Повечето зелени са отчаяни пе ...де... Аси!
 • Гошо Хубавецът
  Отговор
  4 09:39  12.02.18
  На едно сборище на зелени ( скрити червени ),до мене бяха двама цигани и чух как единият казва на другият " този съм го е ...л ,ей онзи го таковах за 25 лв. , а оня дето подскача ми даде 50 , препоръчвам ти го и е много тесен ......И се точеха на Ска Келер !

 • НИЕ
  Отговор
  5 09:43  12.02.18
  Ей, Гошо ! Циганите могат да ни докарат голяма беда ! Нашествие и възход на зелените ( червените ).
 • mediator37
  Отговор
  6 09:49  12.02.18
  Зелените направиха сдружение "За да остане природа в България", а хората от Банско регистрираха сдружение "За да останат хора в България". Ски пистите и лифтовете работят пет месеца през зимата, когато природата спи. На никое животно не пречат. Пречат на Австрия, Италия и Швейцария. В Предбалкана трябва да се направят писти, има стари забравени проекти, има условия и минерални води, толкова румънци ще предпочетат да идват, а и за нас от Северна България е добре, ще пестим въглеродни емисии, след два-три часа и ще сме на пистата.
 • аве фюрер
  Отговор
  7 13:33  12.02.18
  Подкрепям Валерката .
 • Дуди
  Отговор
  8 10:23  13.02.18
  И сега какво?!....Валери го искарват джентриот?!?!

Напиши коментар:


Публикувай