1 114 2

Близки на починал в училище осмокласник търсят справедливост

За почерненото семейство остана мъката и огорчението

Мария Атанасова

В началото на май миналата година при сбиване между съученици в Славяново в час почина осмокласникът Радослав. Близо 10 месеца по-късно почерненото семейство от Славяново още не може да преглътне мъката от безнаказаността, съобщава novini.bg.

Въпреки, че делото вече тръгна, близките се съмняват, че ще има справедлив процес. Според директорката на училището Лиляна Манолова Славяново става въпрос за нещастен случай и се дължи на заболяване от епилепсия на момчето. Личната лекарка на момчето обаче потвърди, че детето не е имало сериозни заболявания.

В града назря недоволство заради липсата на контрол и дисциплина в училището. Последваха проверки и освободени постове. За почерненото семейство остана мъката и огорчението, че ще продължат да срещат в Славяново насилника на сина им. Те казват, че им е трудно, особено когато се разминават с нападателя му на улицата.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • sadisty
  Отговор
  1 11:36  14.02.18
  Тежко за тези хора , а за всички други които все още се чудите дали да стоите в тая нещастна държава , а тя е нещастна защото я управлява най - голямата сган от и-з-р-о-д-и, бягайте от тук или се въоръжавайте.
 • няма правосъдие
  Отговор
  2 14:31  16.02.18
  Ония двамата, които убиха момчето във Враца ги оправдаха напълно!!!!!!!! Така, че резултата ще е същия и тука, със сигурност. Майката да блъсне виновника с колата, ще и дадат най-много 3 години, от които ще излежи 1 или 2. Има и други варианти, всеки сам решава, как да постъпи.

Напиши коментар:


Публикувай