1 675 9

Сидеров за Цветанов: Обичам бивши комунисти от МВР да разсъждават за комунизъм

Лидерът на "Атака" не влиза в сблъсък с председателя на парламентарната група на ГЕРБ, защото не са на едно ниво

Снимка: БТА
Снимка: БТА
Константин Карагьозов

Представителите на „Атака” не взеха участие нито в обсъжданията, нито в гласуванията за отстраняването на Валери Жаблянов, защото това е загуба на време. Това заяви в сутрешния блок на БНТ лидерът на „Атака” Волен Сидеров. Той подчерта, че председателят на ГЕРБ действа като „координатор“, който си измисля незначителни теми за дебат, вместо да се съсредоточи върху нещо важно.

Сидеров даде редица примери – със закона за българския език, който сме подготвили отдавна. Промените в състава на КЕВР, които вдигнаха цената на водата. Тези теми не са важни за председателя на ГЕРБ, за него е важно да отстрани зам.-председателя на НС, защото ставало дума за Народния съд.

"Аз по принцип много обичам бивши комунисти от МВР да разсъждават за комунизъм, социализъм и Народен съд", не спести думите си Сидеров.

Той заяви още, че не влиза в сблъсък с Цветан Цветанов, защото не са на едно ниво. „Господин Цветанов е овладял тактиката да отклонява важните теми”, каза Сидеров.

„Ние сме във властта, не за да решаваме проблемите на някой олигарх и да му уредим лифт, курорти и пързалки, а сме за доходите на хората, да ги изравним”, заяви Сидеров.

Той допълни, че може да се стартират важни енергийни проекти, но ръководството на ГЕРБ предпочита да се занимава с философски въпроси.

Сидеров заяви, че е в правомощията на президента да налага вето, коментирайки действието на Радев да наложи вето на Закона за банковата несъстоятелност.

"Като парламентаристи имаме право да разгледаме мотивите, заяви той.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Волен Мекия
  Отговор
  1 13:56  22.02.18
  Приключвате политическа дейност Волка ГОООЛЕМА гршка направи,че се хвана ортак с Боци и Цоци.
 • Русенец
  Отговор
  2 14:01  22.02.18
  Волен доказва че 4-тият му парламентарен мандат го е научил да бъде балансиран тактик и да не се хваща на въдицата на ГЕРБ. Така си запазва шанса при изборите наесен да влезе самостоятелно в парламента, без Валерката и Каракачанката.
 • Pompev
  Отговор
  3 14:02  22.02.18
  Волен мекия ,ти от къде си ?
 • Пеньо
  Отговор
  4 14:04  22.02.18
  Аз мисля също и че бивши СДСари и сегашни ибрикчии е противно да се изказват за каквото и да било! И за да се изкаже, трябва първо да отлепи устните си от нечии задни части, а той е спец по това.

 • Сенко
  Отговор
  5 14:04  22.02.18
  Всичките са за тояга. Май забравихме как на държавни разноски та твар нищожна барабар с всички лапачи около него отиваха на плаж на екзотични местенца!!!
 • Сенко
  Отговор
  6 14:04  22.02.18
  Всичките са за тояга. Май забравихме как на държавни разноски та твар нищожна барабар с всички лапачи около него отиваха на плаж на екзотични местенца!!!
 • 7 14:23  22.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Гостенин
  Отговор
  8 15:10  22.02.18
  Е ,излизайте от властта тогава.Щом не можете да осъществите това което сте обещали
 • 9 16:23  22.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай