Last news in Fakti

23 Януари, 2012 17:55 1 591 0

Нов зам.-министър в МИЕТ, друг от МРРБ напуска

  • мррб-
  • миет-
  • жулиета хубенова-
  • екатерина захариева

Премиерът Бойко Борисов назначи Жулиета Хубенова за зам.-министър на икономиката, енергетиката и туризма, съобщиха от правителствената информационна служба.

На 28 декември Борисов освободи заместникът на Трайчо Трайков Евгени Ангелов, който подал молба за напускане на поста.

Преди време ресорният министър Трайчо Трайков обяви, че ще има четвърти заместник-министър. Неговият ресор ще е икономиката. Именно за това отговаряше и Евгени Ангелов.

Жулиета Хубенова Хубенова е инженер по образование, допълват от правителствената информационна служба. Била е съветник по Европейските програми в Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, заемала е поста директор за България програма БАС, към ЕБВР, работила е в Opportunity International - България - партньорска агенция на международната мрежа на Опортюнити Интернешънъл за подпомагане на микро предприятия чрез малки инвестиционни заеми за производство, услуги и селско стопанство.

Има опит в сферата на европейските програми и фондове в подкрепа на бизнеса. Владее английски и руски езици.

С друга своя заповед, считано от днес, премиерът освободи Екатерина Захариева от длъжността заместник – министър на регионалното развитие и благоустройството. Заповедта е издадена въз основа на подадено от г-жа Захариева заявление. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА