Last news in Fakti

26 Март, 2018 14:16 3 718 4

Родителите на Съни: Някой я е влачил и е опитал да ѝ пререже гърлото

  • момиче-
  • гърло-
  • пловдив-
  • брестник

Дъщеря ни се възстановява, надяваме се скоро да можем да разговаряме с нея. Нямаме представа какво се е случило, но сме абсолютно сигурни, че Съни не би посегнала на живота си. Тя е нормално, будно момиче и в живота й няма нищо, което би я подтикнало към подобна стъпка. Това заявиха родителите на 23-годишната Станислава Додова - Мария Додова и Димитър Георгиев пред trafficnews.bg.

Момичето бе намерено с дълбока прорезна рана на гърлото в двора на семейната къща в село Брестник. Станислава е оцеляла по чудо, тъй като раната е много тежка, а прорезът е на милиметри от сънната артерия.

До момичето е открит кухненски нож, който е от домашната посуда на семейството. Полицията работи по различни версии, но Станислава все още не може да комуникира и не е разказала какво се е случило във фаталната нощ.

Родителите на момичето поискаха да разкажат за техните подозрения за инцидента. И двамата обаче са категорични, че дъщеря им не е направила опит за самоубийство.

„Съни е добре предвид ситуацията. Настанена е в КАИЛ, където е под непрекъснато лекарско наблюдение. Контактна е, възстановява се. Надяваме се до няколко дни да я преместят в друга клиника , за да можем да я виждаме. До този момент не ни пускат при нея и я видяхме само за минута, когато я изкараха от операционната. Тя беше още под упойка“, обяснява Димитър Георгиев.

Майка ѝ Мария обясни какво се е случило в петък: „Прибрах се от работа заедно с малкия си син Гошко. От по-големия ми син Янко разбрах, че към 16.30 Съни е тръгнала за Пловдив, където имала среща с приятелка. Малкият излезе, а аз щях да започвам да приготвям вечеря. Чух обаче някакъв шум отвън, където имаме метално скеле и реших, че някой е влязъл да краде. В селото има едно момче, което обикаля по къщите. Излязох на терасата и чух някакво стенание. Казах на Янко да дойде с мен да видим какво става. Той светеше с фенерчето на телефона и вървеше пред мен. В един момент ми каза: „Мамо, тук има кръв“. Казах му веднага да се върне и се обадих на 112 като обясних ситуацията. От там ми казаха да отида в центъра да посрещна линейката и полицията. Линейката дойде след 10 минути и дежурният екип влезе в двора, а аз останах да чакам полицията. До този момент нямах никаква представа кой лежи на двора“.

„Всъщност лекарите ми казаха , че има пострадала жена и ме помолиха да се опитам да я разпозная. Аз обаче не мога да гледам кръв, става ми лошо и казах, че не мога. Не позволих и на сина ми. След това обаче започнах да звъня на Съни да я питам кога ще се прибира и телефонът й даваше свободно. Полицаите попитаха на каква възраст е дъщеря ми, как изглежда, а след това извадиха снимката й от БДС и ме попитаха дали е тя. Тогава разбрах, че всъщност раненото момиче е Съни. Междувременно Димитър се прибра и тръгнахме за болницата в Пловдив“, добавя майката.

Родителите са категорични, че Станислава не би направила опит за самоубийство, въпреки че до нея е намерен нож от кухнята.

„Категорични сме и то по няколко причини. Лекарят, който я оперира, ни каза че има 5 ходови рани, т.е острието няколко пъти е прекарано по шията й. Според доктора това е невъзможно за сам човек, и то момиче. Съни е намерена затрупана от една метална конструкция, която бе в двора на къщата. Тя е 45 килограма, а конструкцията я носят двама мъже. Тя няма как да я помръдне. Има огромна синина на гърба, коленете й са ожулени, сякаш е влачена. След това стигаме до мотива. В някакви сайтове четох, че причината е била любовна драма. Станислава няма приятел, така че няма как да има любовна драма. Познаваме децата си и знаем кога имат някакъв проблем. Ние сме много сплотено семейство. Всяко нещо се обсъжда и се решава с консенсус. Ако Съни имаше някакъв проблем, щеше да й проличи. Да не говорим, че тя е много страхлива и това, което се е случило, няма как да го извърши сама. Аз само като я погледна, знам какво мисли. Колкото до ножа, може да е бил навън, на масата в двора, тъй като често го използваме да чистим кромид и го оставяме навън“, разказа Димитър.

„Познавам децата си. Съни не пие алкохол, не пуши, не употребява наркотици. Излиза с приятелки от време на време, но като цяло е домошарка. Разговаряхме с братята й, с най-добрата й приятелка - всички са в шок, но са убедени, че не е опит за самоубийство. Семейството ни живее скромно, но нямаме финасови проблеми. Децата ни винаги са били задоволени. Съни от известно време не работи. Докато учеше в университета, работеше на бензиностанция, но след това напусна, защото им промениха смените й й беше неудобно. Беше в бюрото по труда и смяташе през пролетта да започне отново работа“, посочва още той.

„Мисля, че са я проследили и са я нападнали. Може да е с цел грабеж. Тя няма врагове, семейството ни също. Чакаме да се възстанови и да говорим с нея. Но когато сестрата в КАИЛ я е попитала дали помни какво се случило, тя е изпаднала в шок. Надяваме се полицията да разплете случая“, смята майката Мария.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зарю

    10 0 Отговор
    Мале, мале.. Милото дете! Предположението за самоубийство по този начин си звучи нелепо. Не знам кой компетентен индивид се е изказал така и как може да предположи това. Не знам също, колко може да се разчита на полицията. Имам чувството, че просто гледат да сложат поредната отметка из дебелите книго. Баси..
  • 2 ванката

    5 0 Отговор
    невярвам да има адекватна намеса от полицията за съжаление ...
  • 3 Бисер

    6 0 Отговор
    Мисля,че трябва да и сложат охрана пред стаята.
  • 4 розов делфин

    0 1 Отговор
    СИН КИТ се активизира
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове