18 Април, 2018 08:32 14 258 68

Фейсбук: ”Сготвиха” я по поръчка

  • младост-
  • десислава иванчева-
  • подкуп

Пиарът на общината Петър Кърджилов заяви, че акцията е постановка, а парите са подхвърлени

Фейсбук: ”Сготвиха” я по поръчка - 1

"Сготвена" ли беше кметицата на столичния кв. "Младост" Десислава Иванчева, попитаха от екипа й във Фейсбук, като заявиха, че става дума за поръчков сценарий.

Иванчева беше арестувана във вторник по обяд от маскирани служители на новата Комисия за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобити имоти (КПКОНПИ) пред Спортната палата в София и беше държана часове наред с белезници там. Дълго време до нея не беше допускан адвокат, а служителка с маска дори й запуши устата, когато тя извика това към журналистите.

По неофициална информация кметицата е била задържана с подкуп от 70 000 евро, част от искани общо 250 000 евро, за да бъде издадено разрешително за строеж. Минувачите станаха свидетели как разследващите броят пари на място.

От прокуратурата обаче заявиха, че ще дадат информация чак в сряда, засега обясниха само, че провеждат разследване за корупционни практики в община "Младост". Задържана е и заместничката на Иванчева - Биляна Петрова.

Пиарът на общината Петър Кърджилов заяви, че акцията е постановка, а парите са подхвърлени, защото Десислава Иванчева се противопоставя на презастрояването в района. Утре тя трябвало да даде пресконференция заедно с партия "Зелените" именно за незаконни строежи.

В текста в профила на кметицата в социалната мрежа, под който се уточнява, че е публикуван от администратор, се казва:

"Сготвена" ли беше Иванчева? Неудобна ли беше?“, „Няма ли вероятност да е "поръчана"? Всеки може да ти сложи в колата сак с пари и да те причака на пътя с полиция..“ – това са само част от коментарите в страницата на Десислава Иванчева, зелен и почтен кмет на „Младост“.

Как мислите? Не ви ли прилича на класически филмов сценарии за компрометиране на честен политик, който има куража и доблестта да се бори заедно с екипа си срещу всички „кротки и корумпирани управляващи?“ Ето днес още веднъж разбираме, че честните и почтени хора нямат място в управляващата ни шайка, наричащи себе си политици! Ако не си част от нея ти намират бързо и лесно „цаката“ – донос, куфарче в багажника и публичен арест.

Искаме категорично да заявим от името на ръководството на район „Младост“, по повод днешния показен арест на кмета Десислава Иванчева, че това е добре скалъпен поръчков сценарий, поради многото интереси на крупни инвеститори и олигарси, които не можаха да осъществят целите си. Ето така в държавата ни се решават проблемите с неудобните и честни хора, които защитават гражданите и се оборят с неправдите и законите, които обслужват шайка престъпници. Както е известно Иванчева спря десетки строежи в „Младост“ и спря плановете на инвеститори за милиони.

Питаме случайно ли е това показно задържане на кмета Иванчева на ключово кръстовище в центъра на София, точно един ден преди насрочена пресконференция за обявяване на битката с нелепия параграф 28 от новия ЗУЗСО, който позволява да се отнема статута на конкретни имоти като „озеленени площи за широко обществено ползване“ и да се преотреждат за други дейности, които впоследствие да бъдат застрояване с жилищни или офисни сгради, при заобикаляне на закона.

Питаме защо година и половина ще отстоява интересите на обществото, ще я бутат в калта по разни строежи през нощта, ще спре десетки строежи и точно днес ще мине на страната на беззаконието, с което се бори ежедневно."

Междувременно председателят на "Зелените" Борислав Сандов написа във Фейсбук:

"КОНПИ отново е в ролята на "бухалка". Този път мишена е район "Младост". Извън правомощията им, сега те са блокирали сградата и събират лични карти на посетителите. Вероятно е заради пресконференцията, която съвместно организираме утре за спасяване на зелените площи на София".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нещата от живота в България

    156 23 Отговор
    Бутна кандидатката на ГЕРБ, не дава да се строи, време е да се разправят с нея.

    Делото ще е две три години, до тогава всичко ще се замаже...

    Така е в държавата на ГЕРБ!!!
    Интересно е, дали ще се построят тези сгради, за които тя отказа да разпише?

    Коментиран от #14, #24, #67

  • 2 БАЙ ОЙ

    135 14 Отговор
    новият кмет ще е от Герб и строежите продължават!
  • 3 Паричко

    38 109 Отговор
    Това просто създание се издъни по най-глупавия начин... то и пари да вземаш под масата се иска акъл... Нали се иска борба с корупцията?... и като се направи нещо по въпроса... постановка било...

    Коментиран от #11, #37

  • 4 азсъм

    134 5 Отговор
    Само погледнете съседния квартал - Студентски град.. и спирки вече няма за градския транспорт, щото се застрои всяко празно местенце- за какво са ни паркове и зелени площи? Я дайте да залеем с бетон всичко и да потънем в контейнери и боклук! СРАМОТА продажници гадни!
  • 5 Ivan

    79 6 Отговор
    Може да е постановка но може да е истина. Никога няма да се разбере, както винаги.
    Интересите са големи и много баровци са замесени по един или друг начин.
  • 6 SDЕЧЕВ

    54 10 Отговор
    Че Я сготвиха - сготвиха Я,но Я сготвиха в собствен сос“вина". WELL DONE ГАД -очевидно с една гънка на челото

    Коментиран от #56

  • 7 сготвена ама друг път

    34 55 Отговор
    В България доверието в институциите е толкова ниско, че хората не вярват на тях, дори и когато има неопровержими доказателства!!!!!
    Те да не са само тия 56 хил евро в багажника!?
    Има и други доказателства, така, че каката може да си приказва и да отрича, каквото си поиска.

    Коментиран от #12

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 гост

    47 6 Отговор
    Щом е на този пост тя трябва да знае, че това е възможно. Ако са подхвърлени и тя не ги е докосвала, не е имала контакт и няма доказателства за това, че тя е поискала и приела подкупа, то няма от какво да се притеснява. Хората нямат вяра на държавата и нейните органи, та чиста проба пропиляна енергия и време е това да се обръща внимание и да се нищи е ли е сготвена или не.
  • 10 БОБИ КОЧА

    33 47 Отговор
    Ама вие сериозно ли? Кой подхвърля 70000€,а стига вече. Направо ни взехте за канарчета.
  • 11 Огледалото

    30 11 Отговор

    До коментар #3 от "Паричко":

    Единственият прост тук си ти! Само се огледай!
  • 12 ПЪРВО АВТОМОБИЛА НЕ Е ЛИЧЕН

    67 13 Отговор

    До коментар #7 от "сготвена ама друг път":

    ВТОРО ПАРИТЕ НЕ СА ЛИЧНО В НЕЯ ИЛИ НЕИН ЛИЧЕН БАГАЖ ТРЕТО В АВТОМОБИЛА Е ИМАЛО ОЩЕ ТРИМА ЧОВЕКА..ЗА ИЗПИРАНЕТО НА МИЛИАРДИ В СТРОЕЖИ НА ХОТЕЛИ И БИЗНЕС ОБЕКТИ 50 ИЛИ 70 ХИЛЯДИ СА НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ ЗА ОЧЕРНЯНЕ КОМПРОМЕТИРАНЕ И ПРЕМАХВАНЕ НА НЕУДОБНИ. .....
  • 13 Дикембе Мутомбо

    25 16 Отговор
    Пиарът на общината?!?!?!

    Алоооооо, аз и за това ли плащам данъци?!

    Най-добрият пиар ще е да се нахвърля малко асфалт.
  • 14 Разбира се

    30 1 Отговор

    До коментар #1 от "Нещата от живота в България":

    Ако се построят, това ще бъде ясно доказателство за думите ти и истината.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 зелени милионери

    16 35 Отговор
    Айде в защита на умната кметица се намесиха и зелените соросоидчета и става страшно !!! Някакви зелени фейсбук плъхове тръгнали да си защитават другарчето! А утре, като изнесат другите доказателства от записи и пр.пак ли, ще подскачате ? Затова зелените в БГ са милионери, щот има балъци да им подскачат по "инциативите" и да ги защитават!
  • 17 Бъг

    15 43 Отговор
    Крадливо недоразумение , издигнато от още по крадливи пустиняци с цел да саботират и изнудват. Ама кранчето секна , не случиха на хора , нали за това пискат постоянно ония неможачите с петолъчки , борба с корупцията , как си я представят .... нещо от рода ама моля ви мадам мене много ме е срам? Така се бори корупцията , да боли , да те кара да се замислиш дали искаш пак да ставаш за резил , няма лабаво , така трябва.

    Коментиран от #38

  • 18 Оня

    47 5 Отговор
    Абе те ,ако така се носеха подкупите по колите до сега да са хиляди в затвора:)
    Трябва да се презастрои!
    Селските фирми от прованса искат теротория ,за да продават на себеподобните си бетон на 2000 Е....
    Няма градинка да остане , няма парк, няма двор, всичко сатва частно и идват багерите...
    До като си траем така ще е...
    Новодошлите столичани ще ги видя как ще дишат,къде ще водят майките децата си, къде ще спират колите си???
  • 19 турци са

    28 8 Отговор
    сега ще ускорят новия мол на Александър Малинов рязаните имах си хас
  • 20 Мария

    40 8 Отговор
    Не знам каква е истината, но знам, че когато не си от ГЕРБ си против ГЕРБ и нямаш право да взимаш (ако е истина), подкуп без благословията на краля-слънце!В такива показни акции, се включва цялата държавна машина, за да смаже непослушните. В същото време ГЕРБ извлякоха милиарди, разграбиха и разпродадоха държавата, кметицата на София натрупа дълг от 2 млрд.и никой не им търси отговорност и сметка!Само че, гробаджиите пропускат малка подробност - отдавна знаем що за стока са - най-голямото зло за България и рано, или късно ще си платят с лихвите! Какво следва след този случай ли?- Всички сме наясно, кмет от ГРОБ в Младост и далаверите със строежите ще продължат!Безпроблемно и безпрепятствено!Както това става в цяла София!
  • 21 Мария

    41 7 Отговор
    Мария до Бъг коментар 15
    Нещо се бъркаш. Явно си гробаджия. В противен случай, щеше да оплюеш най-големите крадци, а те са твоите вождове от ГРОБ! И да ти кажа, че не сме пустиняци, защото съм кореняк софиянка, боли ме за родният ми град и безобразията, които се случват! Пустиняк си ти, защото си лакей на най-крадливата партия. Апропо, не бързай да ми отговориш, че съм червена. Първо защото съм млада и второ, не си падам по партиите в България, които са едни и същи. Който си въобразява, че ГРОБ са нещо различно от БСП, е пълен наивник! Защото бъкат от ченгета и милиционери, а самият "вожд"както е известно е бил охрана на Т.Ж. По-тъпи и прости от ГРОБ няма. Мен лично ме е срам да ме представляват пред света!

    Коментиран от #29, #49

  • 22 Не е по поръчка

    13 34 Отговор
    По поръчка било. Смешници.
    Никаква поръчка сама се е сготвила алчната неграмотна кметица. Сега да протестира от оградата на затвора. Където и е мястото.
  • 23 Мария

    6 1 Отговор
    В пост 21 в отговор на Бъг, сгреших номера на коментара - не №15, а 17
  • 24 Много си просТ

    11 19 Отговор

    До коментар #1 от "Нещата от живота в България":

    Да в Държавата на БСП и ДПС беше къде къде по хубаво нали? Изнасилвания, отвличания, убийства, точене на ДДС, фалити на банки,рай си беше, ама нали Българина е с къса памет има няма 1-2 месеца, заслужаваме си съдбата!

    Коментиран от #26, #39

  • 25 бай мангал

    25 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Ами кой е министър-председател? Кой е министър на МВР? Е кой е виновен мутренско олигархичната управляваща шайка. Или пак са комунистите?
  • 26 Той

    12 3 Отговор

    До коментар #24 от "Много си просТ":

    Че сега как е бе,Обратното на остър
  • 27 Гого

    9 8 Отговор
    Що на мене не ми подхвърлят 70 хиляди евра в колата?
  • 28 ХОХО

    30 6 Отговор
    то и компромата е направен от простаци!даже крадливи ?! казаха 70хл.евро те 56 много крадат тия хора бе ???!!!
    даже моя внук се смя на тази спец акция???????????!!!!!!!!!!!!!
    Сега Иванчева миличката като й видях габаритите оправдах акцията от 34 полицаи и 9 коли на спец звеното!!!!!!!!!!!Всичко е на ниво или като в песента : Но всичко е точно!!!!!
    мизерна държава мизерни ръководители мизерни компромати НО ГРАНДИОЗНИ ФИШЕЦИ..........които ние всички които търпим финансираме......
    ЧЕСТИТИ ВИ НОВИ ОРГАНИ ЗА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ БЪЛГАРИ!ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИМО ТАКИВА ЕНТУСИАЗИРАНИ И ПРОФЕСИОНАЛНИ ПОЗИТЕЛИ!!! АБЕ ДАЛИ ВЧЕРА НЕ БЕШЕ НЯКАКЪВ ПРАЗНИК ТА ДА СЕ ИЗФУКАМЕ С ПОСТИЖЕНИЯ???????????????
  • 29 Онзи

    16 4 Отговор

    До коментар #21 от "Мария":

    Коментарите ти са много точни! Радвам се, че още има хора като нас, макар и малко, които да казват нещата както са 1:1, обективно, без политически пристрастия. Аз също мисля, че дадения случай носи само позитиви за управляващите - сега хем ще могат техните хора да продължат строенето и прането на пари, хем и във финалната фаза на еврочленството ще може да блеснем с борба с корупцията - с един куршум 2 заека.
  • 30 НА ХОХО БАБА МУ

    28 1 Отговор
    ДО КОГА ЩЕ ГЛЕДАМЕ ПРОСТОТИИ!КОМУ БЕ НУЖНО ТОВА?ИСКАМ КАТО ГРАЖДАНИН НА ТАЯ ..........ДА ПОЛУЧА ТОЧНО СМЕТКАТА КОЯТО ПЛАЩАМ ЗА ТАЗИ ОПЕРАЦИЯ!!!!!
    АЛО ОРГАНИТЕ ДАЙТЕ СМЕТКАТА НА ТОЗИ НАРОД ЗА ДА ВИ Я ПЛАТИ! ЗАЩОТО КОЙТО ПОРЪЧВА МУЗИКАТА ТОЙ ПЛАЩА....НИЕ НЕ СМЕ Я ПОРЪЧВАЛИ!
    ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ПЪРВИЯ ДО ПОСЛЕДНИЯ УЧАСТНИК В ТАЗИ АКЦИЯ И ДА НАПИШЕ ОБЯСНЕНИЕ КАКВО Е СВЪРШИЛ, А КОЙТО ТРЯБВА ДА КАЛКУЛИРА И ДА НИ ДАДЕ СМЕТКАТА...... НЕКА ДА ВИДИМ ЗА КАКВИ ГЛУПОСТИ И ПРИЩЯВКИ /НА КОГО / ПЛАЩАМЕ ДОКАТО НА СЕЛО БИЯТ, КРАДАТ И ИЗНАСИЛВАТ БАБИТЕ НИ И НЯМА КЬОРАВ ПОЛИЦАЙ ДОРИ С ТОЯГА ДА НАБИЕ БЕЗПЛАТНО СЕЛСКИЯ КОКОШКАР......
  • 31 Кмета

    19 4 Отговор
    Абсолютна постановка!
  • 32 фонзи

    4 1 Отговор
    Абе ако никой не ги иска тез кирливи 70 бона моля дайте ми ги на мен
  • 33 Байк

    24 2 Отговор
    Интересно, щом като казват, че е била заловена с подкуп... защо тогава не я заловиха в момента на получаване на парите? Или защо не е била заснета, докато ги получава? След като УЖ се е било работило по сигнал, с БЕЛЯЗАНИ пари! И нека да "изкарат на светло" този, който е дал "подкупа", за разберем за чий строеж става въпрос ...
  • 34 БАЙ ГАН4О

    15 2 Отговор
    Имаше въпрос кой е дал парите,не се притеснявайтеГЕРБ крадат милиарди а и след цирка пак ще им ги върнат в черната касичка
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 vasik atanasova

    5 3 Отговор
    защо на мене не ми ги подхвърлят тези пари
  • 37 Inog

    13 3 Отговор

    До коментар #3 от "Паричко":

    Така е, трябва акъл. Но на вас ГЕРБ-ДЖЕНДЪРите, не ви е нужен - вие крадете без да се съобразявате- вас закон не ви лови. Но ще дойде време, да не стигат местата в центаралните софийски .От сега си направете - алея-ГЕРБ-Джендър!
    Мръсна сган,разграбвате България!
  • 38 Анти попо

    12 3 Отговор

    До коментар #17 от "Бъг":

    Така е , много си БЪГнат ,в тиквата.
    Той Винету,всички ви направи по свой образ и подобие - еднакво прости джендъри.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 юрист

    2 6 Отговор
    “...Публикувано във факти.бг: Всеки може да ти сложи в колата сак с пари и да те причака на пътя с полиция..“ – това са само част от коментарите в страницата на Десислава Иванчева, зелен и почтен кмет на „Младост“....“ Нима? Що не сложиха такава чанта приб съпруга ми, който е висш мениджър в търговска фирма, м? Ако издържат доказателствата в съдебна фаза, ду*пе да ти е яко! Не случайно не обичам/ меко казано/ всички политици и техните бушони...ПОЧТЕН ЧОВЕК НЕ БИ СЕ СЪГЛАСИЛ ДА ИГРАЕ РОЛЯТА НА БУШОН НА ПОЛИТИЦИТЕ, нито пък би вземал подкупи, които да си делне с тях, защото ЗНАЕ, че такова обвързване е до живот и че може да струва и живота им, и живота на семействата им. Който се е хванал на политическото хоро, не е цъфнал и вързал- накрая винаги си плаща за кражбите- по един или по друг начин. Иначе може да се изпишат 1 милион коментара в социалните мрежи, но те са ирелевантни към начина на провеждане на досъдебното производство:)

    Коментиран от #42

  • 41 Иоуееееее

    2 8 Отговор
    Теория на конспирацията...
    Глупости и поредната пропаганда.
    За мноооого по малко от 70 иляди евро щеше да се намери някой дето да я блъсне при "случайно" ПТП и да я прати оттатък.
    А да не говорим за останала галимация дето се организирва покрай едно разследване.
    Това за подхвърлянето са глупости и малумна пропаганда.
  • 42 ЩОТ НЕ ИМАШ НИ ТИ НИ ЖЕНА ТИ

    6 1 Отговор

    До коментар #40 от "юрист":

    СМЕЛОСТТА ДА СПРЕТЕ ИЛИ ОГРАНИЧИТЕ ИЗПИРАНЕТО НА МИЛАРДИ В СТРОИТЕЛСТВО НА МОЛОВЕ И НЕБОСТЪРГАЧИ И СТЕ СЛАГАЧИ НА ШЕФОВЕТЕ СИ.

    Коментиран от #45

  • 43 Независим

    5 1 Отговор
    Елементарно доказуемо или оневиняващо: КПКОНПИ с информация за това кой е подател на сигнала, МВР с разпечатка на тел. разговори, инфо за източника на сумата /банка и титуляр по трансакции-не може да бъде скрито/ и готово...Само топки да има някой че да стане ясно.
  • 44 Ами така е

    10 9 Отговор
    Каква постановка и какви 5 лева?!? Има ли хванати с пачките в джоба? - ИМА! Има ли ползвани СРС-та с доказателствен материал, при това още от 12.2017? - ИМА! Има ли десетки скрити преписки в офиса и в дома на кметицата? - ИМА! какво повече?!?
  • 45 юрист

    5 2 Отговор

    До коментар #42 от "ЩОТ НЕ ИМАШ НИ ТИ НИ ЖЕНА ТИ":

    1. Аз съм хетерожена
    2. Аз съм НЕПОДКУПЕН бг. адвокат с 18 годишна практика, като съм отхвърляла покана на мутри за юрисконсулт в техни фирми точно по време на хиперинфлацията в България и точно по мутренските времена.
    3. С Вас сме от различни и паралелно съществуващи светове.
    Повече нямаме обща база за комуникация. Лек ден!

    Коментиран от #47

  • 46 ТнТ

    5 10 Отговор
    Мале мале, само чета коментарите и се хващам за главата. Герб виновни, КОНПИ виновни, МВР виновни но не и госпожата. Първо - за кмет горката не става. Точка. Няма капацитет за това. Единствено беше избрана за да спре строежите - което е НЕЗАКОННО, още повече че има решение на главния архитект. Сиреч повод отново хора да съдят държавата и хич няма да им дреме какво мислят от Младост или кмета на района, всички НИЕ що го платим. Това че в кабинета и са намерени стотици проекти които са замразени само защото госпожата го е решила е абсолютно доказателство за горната теза. Но нека да изчакаме и да видим, много ама много се съмнявам че щом парите са маркирани просто ей така без наблюдаващ прокурор са се оказали в багажника на служебен автомобил и то не бил заключен. Айде стига с цирка, много ми се иска да е цирк защото в България точно това може да е начина да окаляш някого, но по-скоро съм склонен да вярвам на доказаната теза че който се е докопал до властта все ще намери как да щипне от баницата.
  • 47 ТАКААА ПРЕДЕЛНО ЯСНО Е ОТ ИЗЛОЖЕНИЕТО ВИ

    10 1 Отговор

    До коментар #45 от "юрист":

    ЧЕ ВИЙ ИЛИ ЖЕНА ВИ ДОРИ И ДА СЪВМЕСТЯВАТЕ НЕ ДВЕ А ТРИ НАТУРИ ИЛИ ДОРИ И ЧЕТИРИ НЕ МОЖЕТЕ ДА СТЪПИТЕ ПО РЕШИТЕЛНОСТ И НА МАЛКИЯ ПРЪСТ НА ТАЗ ЖЕНИЦА РОДЕНА И ОТРАСНАЛА В "МЛАДОСТ" И МИЛЕЕЩА ЗА МЕЖДУБЛОКОВИТЕ ПРОСТРАНСТВА..ТО АКО Е ТРЯБВАЛО ЕДНО ВРЕМЕ ПО БАЙТОШОВО ВРЕМЕ ЩЯХА ДА ГИ НАГЪЧКАТ БЛОКОВЕТЕ ИДИН В ДРУГ ТЪКМО НЯМАШЕ ДА СЕ СТРОИ ИНФРАСТРУКТУРА КОЯТО СЕГА Я НЯМА ТОЧНО В ТЕЗ НОВИ КРАСИВИ ПРЕЗАСТРОЕНИ КОМЛЕКСЧЕТА.
  • 48 001

    6 2 Отговор
    Алоу, няма никакви спрени строежи. Като не сте от Младост не говорете глупости. Със или без кмет или държана администрация строежите вървят под пълна пара....
  • 49 Реалист1

    14 0 Отговор

    До коментар #21 от "Мария":

    Браво, мацко! Така е, всичките партии са една - нагла крадлива пасмина. Обикновенния човек е хлебарка за тях. За 30г няма социална политика, тези които построиха тази държава, живеят мизерно с 200-300лв и умират мизерно. Предполагам, че са я "изгорили", "сготвили" и тн тази кметица. Свестните хора ги премахват. Мисля, че двама спецове от това новоизлюпено звено щяха да са достатъчни, предвид, че са спецове. А то трябвало да има и други за пъчене и разговор със журналисти. И времето което я държаха на оживен път беше много. Най-вероятно ще се налее бетона за който беше против кметицата, както казаха по-горе. Може и да е била тъпа, но честен човек. И ТЖ не беше умен, ама държавата вървеше и накрая го "изгориха" за да крадат безнаказано.
  • 50 Иванов

    6 6 Отговор
    Кърджилов, Прокопиев и Тома Белев, вече стават смешни! Някой бил подхвърлил сак с пари на задната седалка на колата на тази смешка Иванчева?!? Извинявайте, но "зелените" ни взехте за абсолютни идиоти! Как някой ще ми сложи 70 000 евро на задната седалка и аз няма да разбера?!? Ясно е, че е искала и получила пари! Браво на Комисията, която е успяла да я хване на място!
  • 51 HHH

    2 4 Отговор
    не помня някой до сега да излезе с вдигната глава и да каже "АЗ ОТКРАДНАХ" всички крадци и убийци са невинни !!
    Веднага всички затвори да се затворят, за какво са ни като всички са невинни,,,,,,,
  • 52 Bai Geo

    4 7 Отговор
    Тази кучка и подобни боклуци смъртни присъди.То Вальо топлото ли не беше то Софиянски ли и още там кой...Защо ли не се върнат от баш БКП то и не ги хвърлят на прасета по затвори разстрели и ТНТ.Като се почне от проклетото алчно кочеле Орешарски и се стигне до края на тези нищожество.Смърт,смърт и само смърт .Бъдете проклети от мен нищожество!
  • 53 Bai Geo

    4 7 Отговор
    Кучката как бута ръката на спецполицайката.А знае ли че ако е в САЩ да са и отнесли ръката,ако е в Китай да по път на стадиона за екзекуция като всички останали.Егати наглоста,все им ги подхвърлили все ги натопили.Като се стигне до съд започват с неизлечими болести,бягства в неизвестност,та чак и геройка ще я изкарат.Това грозотило вместо да се гръмне ,чак и наглостта.Бвз диктатура и смъртни присъди няма оправия.
  • 54 Мария

    9 1 Отговор
    До коментар#29"Онзи" и коментар#49"Реалист 1"
    Знаете ли кое е най-страшно? Че ГРОБ си пазаруват хора, разкриват администрации и всякакви дирекции с препокриващи се функции, като по този начин купуват хората за една заплата. А тези, които се продават, мислят за момента, но не и за бъдещето на децата си и на България. Показността при акцията с толкова полиция и наличност на специализирани служби, е достатъчна да разберем кой стои зад акцията и защо се прави. Нищо в България не се случва без краля-слънце да е дал съгласието си. Ще се отклоня за малко от темата. Ежедневно в България се води убийствена война по пътищата и това е очевАдно за всички, но нито законодателната власт, още по-малко изпълнителната правят нещо за да бъде предотвратена! По категоричен начин! Умишлено, сякаш искат да ни кажат "Убивайте се, така ще ни улесните", защото няма народ, няма проблем. България бавно и безславно върви към географско понятие. Ето това е страшно - България оцеляла векове, със славно минало и история, е превърната в лесна плячка за всички. Да припомня от кога е на власт ББ и ГРОБ. 2001г. Борисов е назначен на длъжност Главен секретар на МВР. Октомври 2005г. Борисов вече е кмет на София. На 28 октомври 2007 година Борисов печели за първи път избори и става министър председател. И до днес все така. Е, да питам аз, кой е виновен за случващото се в България от години? Не, че останалите управлявали са били цветя, но тези от ГРОБ са най-нагли, безпардонни и наложиха модел
  • 55 Мария

    5 0 Отговор
    До коментар#29 и коментар#49
    ...Наложиха модел "Аз съм над Закона, над България и народа, над всичко и всички!"Или иначе казано - Недосегаемите! Това, че останалите, които не ги харесваме и не ги одобряваме...нима има значение за тях? Въпросът ми е риторичен, защото отговорът е повече от ясен!
  • 56 Несготвена

    5 2 Отговор

    До коментар #6 от "SDЕЧЕВ":

    Сготвили я били, някой друг и е виновен. Що не сготвят мен...
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Bai Geo

    1 0 Отговор
    ПРЕДЛОЖЕНИЕ _-1-СОФИЯ УЧЕБНА ПЛОЩАДКА НА РАКЕТИ СЪС ВСЯКЪКЪВ ОБСЕГ КИТАЙСКИ,РУСКИ АМЕРИКАНСКИ ИРАНСКИ. ПРЕДЛОЖЕНИЕ _-2- АКО ОСТАНЕ НЯКОЙ ДА БЪДЕ ЕКЗЕКУТИРАН С ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ.ПРЕДЛОЖЕНИЕ_-3-СОФИЯ И СОФИЯНЦИ ДА СЕ ЗАЛИЧАТ СЪС ЗЕМЯТА ,ДА НЯМА ПОДОБНО МЯСТО И ЛИЧНОСТИ,ПРОСТО ПЛОЩАДКА И ПЕПЕЛ.ПРЕДЛОЖЕНИЕ_-4 -ДА СЕ ОБГРАДИ В РАДИУС ОТ 10КМ И ДА СЕ ЗАЛИЧИ
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Юююбряяяяя

    3 5 Отговор
    На всички стана ясно че е съшито че пречи на някого. Та тая ще е толкова глупава че да иде сама лично да прибира парите?! Айде де!
  • 62 gen4o

    4 0 Отговор
    Статия от 28 Март 2018
    Кметът на Младост даде на прокурор инвеститори, усъмнила се в подписи

    ......


    А случаят има дълга предистория. Макар в официалното съобщение от община Младост да не се съобщава за кой инвеститор става дума, OFFNews установи, че на разследващите органи са дадени Димитър Логофетов и Христо Джампалски. Имената на двамата нашумяха след техни оплаквания от действията на Иванчева, която не им издава разрешение за строеж, заедно с други инвеститори. Една от тях - Изабела Сярова дори обяви гладна стачка срещу системен тормоз от страна на Иванчева.

    Кметът на столичния район "Младост" Десислава Иванчева трябва да преразгледа решенията си да спре строежите до блок 64 и блок 70, препоръча комисията по градоустройство и архитектура на "Московска" 33 още през февруари миналата година. Строежът до бл. 64 е законен, а заповедта за блокирането до блок 70 е нищожна и е обжалвана от инвеститорите в съда. В заповедта има много грешки, в това число и юридически, обяви на заседанието главният архитект Здравко Здравков по повод жалбите на Сярова, Логофетов, Джампалски и фирма „БУЛИНВ“ ЕООД.
  • 63 антон

    2 2 Отговор
    Каквото и да прави това правителство, каквито и инициативи да поема, както и да говори - вече не им вярвам. Показаха своята управленска немощ. не са искрени към хората, не мислят стратегически за големите национални проблеми, лъжат и мамят народа, прикриват престъпления. Колкото повече стоят на власт, толкова повече поразии ще сътворят.
  • 64 ежко бежко

    3 2 Отговор
    тази е по грозна дори от дявола!сега гледат да я оправдаят!😁
  • 65 Бате Джо

    1 1 Отговор
    Курвата и нейните мутри в ада да горят.Станишев Костов Орешарски и всички подобия+техните мутри и лакеи.В АДА ДА ГОРИТЕ ВИЕ И ВАШИТЕ БЛИЗКИ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО!!!УМРЕТЕ!!!!!
  • 66 Зелен старост

    0 0 Отговор
    Тоя кърджилов не успя да си вземе процента от сделката, хахаха цървул .
  • 67 Тя прекали

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Нещата от живота в България":

    Чудя се само, защо не я изритаха по-рано? Некомпетентна, нагла, мислеща, че е над държавата.
  • 68 Мария

    2 0 Отговор
    До коментар#65 "Бате Джо"
    Пропусна Доган, Кобурготски и Борисов. Всъщност, последният управлява най-дълго и има вина за всичко от 2007 г. до днес. Освен това управлява авторитарно! Нито една от властите не прави нищо без него. Много цинично се изразяваш. Така можеш да говориш на жена си. На мен не ми е все едно дали задържат човек без вина, какъвто и да е той, а ако докажат, че има вина и е приел рушвет, има съд и затвор. Това не важи само за нея. Засяга и всички корумпирани във: Изпълнителната власт;Законодателната;Местната(в нея почти всички са от ГРОБ);Съдебна! Всеки е невинен до доказване на противното. Тази жена, също! Така че, арогантността, злобата и цинизмът са грозни и излишни!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове