Last news in Fakti

21 Април, 2018 19:09 21 404 35

Синът на Валери Симеонов пред бТВ: Бях наркоман!

  • валери симеонов-
  • син-
  • даниел-
  • наркоман

Партията, която баща ми ръководи, е строго против наркотиците, признава Даниел

"Въпреки всичко ми е баща и първата му реакция - естествено, че не беше доволен. Помня, че направи това, което беше нужно, осигури ми най-добрите лекари и най-добрата медицинска помощ, която да ми постави някаква диагноза и да се предприемат съответните стъпки спрямо нея". Това каза в предаването „Втори план“ на Мартин Карбовски по бТВ синът на вицепремиера Валери Симеонов - Даниел. Той е на 24 години, а баща му разбира за това, че употребява наркотици след инцидент.

"Не мога да мисля вместо него, но смятам, че по-скоро ще се срамува", коментира 24-годишният младеж за реакцията, която очаква от баща си, когато разбере за това интервю."Той не разбира тази кауза, това се вижда и в политиката му. Партията, която той ръкововди, е строго против наркотици. Той не вижда, че тая прохибиция и забраната на наркотици води до човешка мизерия. Чисто икономически не е изгодно на държавата да се води война против наркотиците. Той е по-консервативен и тези неща не ги вижда. Той е твърдо против дрогата и не смятам, че ще разбере това, което правя. Но аз реших да го направя, защото не става върпос само за мен и него", заяви пред бТВ Даниел.

От разговора с Даниел стана ясно, че финансово вицепремиерът Валери Симеонов е бил до него, но на въпрос "Беше ли до теб като човек, като любов?" 24-годишният младеж отвърна, че "по-скоро не".

"Вероятно от една страна заради разочарование, от друга страна, защото е израстнал в друго време, възпитаван е по различен начин. За него връзкаата баща-син означава едно, за мен друго. Така че е постъпил, спрямо разбиранията си, съвсем нормално", каза още синът на вицепремиера Симеонов.

"Не съм наркоман вече от 5 години или 4. Дали го правя, за да преследвам някаква лична вендета - по-скоро не. Може би той няма да е много доволен, но на мен не ми пука особено, защото тук не става върпос само за мен, а за една кауза, която е много над това", обясни Даниел целта на интервюто си.

Той посъветва тези, които имат проблеми с наркотиците, че трябва да се справят с травмата и че с наркотиците никога няма да избягат. "Единственият начин е по-скоро да бъдеш едно цяло с болката си, вместо да се опитваш да избягаш от нея. Това води само до още повече болка. Също бих казал да ценят живота си повече. Знам какво е да си мислиш "все тая, ако умра", до такава степен да си депресиран, че едва ли не да се опитваш да го предизвикаш, както аз правех. Много добре знам какво е това и докъде води. Бил съм там и мога да кажа, че ще дойде момент, в който ще оценят живота си, така че по-добре този момент да дойде преди да е прекалено късно", каза Даниел.

"Човешка връзка, съчувствие и може би любов е това, което трябва да търсим, за да избягаме от това нещо. Пътят не е лесен, но когато животът ти зависи от това, при всички положения ще го извървиш. Животът е това, което ме дръпна към живота", призна още синът на Симеонов.

"Няма да забравя след като предозирах, излизам от болницата и съм толкова радостен, че мога да виждам, мога да ходя, мога да видя, ако щеш, птичките около мен, дръвчетата и количките и т.н. Желанието за живот е това, което ме изкара оттам", разказа той.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да уж

    53 10 Отговор
    Нищо не се разбира за каузата на този младеж. Хем казва, че баща му срещу наркотици, хем няма да го разбере. Значи той самия за наркотиците ли?
  • 2 Госта

    66 28 Отговор
    Не правете от тази семейна трагедия тъпан. Оставете бащата и сина на мира и не ровете в раните им. Моля.
  • 3 Гост

    42 49 Отговор
    Младежа е наранен от този изверг баща му и се отдава на наркотиците. Уморил е собственото си дете. Знаех си, че е изрод.

    Коментиран от #9

  • 4 Волен Мекия

    20 34 Отговор
    А хомо секс дали обича?За един пич питам.
  • 5 Валя

    21 7 Отговор
    Взимах наркотици е много разтегливо обяснение,кажи какви са били за да прецениме дали да ти подражаваме за това че си ги отказал,че какви ли не вече ги направиха медийни звезди
  • 6 гост

    24 27 Отговор
    От НУЖНИК кво да очакваш освен да остави детето си без внимание и то да посегне към наркотиците
  • 7 не че нещо

    27 13 Отговор
    Като му гледам мазната и донякъде подла физиономия ми се струва че от Симеонов младши не може да се очакват чудеса от доброта и съчувствие.
  • 8 JPower

    34 14 Отговор
    Акоо си отдадете на работата, оставяш без семейство. Ако се отдадеш на семейството, няма бизнес,няма МНОГО ПАРИ. Печелиш едно , за сметка на друго. Всеки сам преценява. Синчето си е наркоман, може и джендер.... пуста казарма, щеше да го вкара в пътя.. НЯМА БИВШ НАРКОМАН.!!!

    Коментиран от #27

  • 9 Голем смях

    21 6 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Да бе,те всички наркомани са наранени от родителите си.И въобще не изглежда да го е уморил.Да му спре джобните -тогава може и да го накара да работи и да цени парите.Но и ти изглежда си нямал много щастливо детсво и възможност да се образоваш.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Пепуш

    20 10 Отговор
    Станете наркомани и се преборете и чак тогава коментирайте
  • 14 Да уж

    15 2 Отговор
    Браво на момчето, ако го е направил! Наистина. Но не се разбира каква му е каузата? Баща му против наркотици, тое против баща си, и.....????
  • 15 му ха ха ха

    14 7 Отговор
    Бивш наркоман:) му ха ха ха
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 гост

    21 9 Отговор
    може да е мъчно но тези които продават наркотици и тези които ги използват трябва да получават смъртни присъди чрез разтрел
  • 18 Пепуш

    14 2 Отговор
    Интересно защо моят коментар е изтрит...а аз казах евала на момчето!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Гост 69

    32 5 Отговор
    Който не е минал по пътеката да не коментира, защото не знаи кой защо и как е започнал с наркотиците и какво му струва за да спре да се занимава с тях.Дано на никой да не му се налага да плеживява тези неща.
  • 21 БАЙ СТОИЛ

    17 3 Отговор
    БРАВО.... ПРАВИ МУ ЧЕСТ......
  • 22 Някоя си

    21 4 Отговор
    Стига сте оплювали момчето,за да е стигнало до там е имало сериозна причина,/загуба на много близък човек/но въпроса е че се бори с това и не се притеснява да каже чий син е.Пожелаваме ти успех Дани и знаем че си силно момче и ще се справиш и спечелиш!
  • 23 Поля

    16 3 Отговор
    Това беше едно много добро и поучително предавяне .
  • 24 мех

    6 2 Отговор
    И разбира се най-важното - каузата, не е опомената въобще...........
  • 25 патриотъ

    16 16 Отговор
    Кво ни занимавате с отрепки?!Тук виждам има доста съчувстващи,сигурно и те са пробвали.А тоя нещастник си купува наркотици с крадените от нас пари на Симеонов.Така че,не се правете на толкова състрадателни!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Гладен

    6 3 Отговор

    До коментар #8 от "JPower":

    Много кой къв е правосъдие по форумите недей раздава въри прай 50 лицеви опори физкултурник
  • 28 Рапорт даден ! Рапорт приет !

    14 4 Отговор
    НЯМА БИВШИ, ЩОМ ВЕДНЪЖ СИ БИЛ - дето е ТЕКЛО, пак ще тече. Не търсете култура, морал, етика, любов, чест, отговорнос, патриотизъм в семейството на УВАЖАВАНИЯТ ОТ ВСИЧКИ НАШ ГОСПОДИН СИМЕОНОВ ! Айде чао и извинявайте че се видяхме !
  • 29 Гошо

    9 3 Отговор
    Тоз пиши го бегал!
  • 30 Marto

    10 3 Отговор
    Тоя още взема само че КРИСТАЛИ И АМФЕТИ бех хероин от който е предозирал.Личи му че е в джаза още
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Враг

    2 4 Отговор
    Странно и нормално семейство едновременно баща пияница син наркоман по-добре да не питаме за майката и други членове на семейството. Жалко сам че ни натресоха да ни оправляват хора такива като тях които никой не е искал да са на чело на държавата ни. Хора с които може само да се срамуваме и нищо повече.
  • 34 Миташки

    2 3 Отговор
    Бащаму е виновен тоя простак....
  • 35 Случайна

    8 3 Отговор
    Стига вече майката на момчето е починала и е възможно това да е породило употребата на тези наркотици.Много е лошо ,когато имаш най - остра нужда от някой , който много те е обичал и то в пубертета да го загубиш.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове