Last news in Fakti

2 Февруари, 2012 18:37 1 322 1

Погребват Мирослава на 4 февруари

  • перник-
  • мирослава-
  • погребват

На 4 януари /събота/ ще е погребението на отвлечената и убита  Мирослава от Перник. Опелото ще се състои в храма "Пророк Илия" в кв. Мошино, което е насрочено за 11:00ч. В 13:00ч. 17-годишното момиче  ще бъде погребана в централните градски гробища в Перник.

В последния си път убитата девойка ще бъде изпратена с абитуриентската си рокля, която така и не облече приживе. След откриването й на Сесия на Общинския съвет в града бе гласувано в деня на погребението да се обяви Ден на траур.

Мирослава изчезна безследно на 7 ноември 2011 година след тренировка по таекуон-до. На 12 януари, тази година тялото й бе открито заровено край село Планиница. Соченият за неин похитител Стойчо Стоев - Чочо се самоуби още същия ден в присъствието на полициаи при втория оглед на апартамента му. Другият нарочен за похитител и физически убиец на момичето Марио Любенов - Заека, пък се оказа с психични проблеми. Вчера той се сдоби с ново обвинение за сключване на фалшив договор. Преди това Софийският апелативен съд го остави в ареста, тъй като прецени, че има достатъчно доказателства, че той е убиецът на Мирослава.

Около 10 февруари трябва да е готова психиатричната експертиза, която да установи дали Заека страда от шизофрения и какво е психическото му състояние.

Родителите на Мирослава и сестра й забавиха погребението, тъй като поискаха две експертизи на тялото й една след друга. Целта бе да се установят причините за следите по тялото й от удари и травми.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 cecko cveteto

    1 0 Отговор
    samo trepane tria da ima v taz shi . . ana darjava trrepane razstreel ili pak trepane na publi4no miasto za takiva bokluci . zaradi 4yjdi vratki da ytrepiat 17 godishno detence u u u u i upravnici i shi . . ana darjava