Last news in Fakti

7 Февруари, 2012 09:56 1 257 1

И влаковете спряха

  • влакове-
  • ивайло московски

Има 3 международни и 6 вътрешни влак, които са спрени, съобщи пред Тази сутрин по бТВ министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски, който току-що се е прибрал от Москва и пътува към бедстващите райони.

Железопътният транспорт изглежда като най-безопасен. Но на местата, където има наводнения, е спряно движението.

В междугарие закъсали хора няма. Хората са настанени на топло, осигурена им е храна, съобщи Московски.

В зоните, където е бедствието, има сформирани спешни екипи, които от днес започват отстраняване на авариите, където е възможно, където е наводнено все още нищо не може да се работи. Но там, където има свлачища и прекъснати кабели, започват да работят екипите.

Извън зоната на бедствието най-тежко е положението с едно свлачище към Раднево, каза министърът на транспорт.

Летищата работят. Има определени закъснения, нормално е, в цяла Европа обстановката е затруднена. Пистите се чистят. Пристанищата по Дунав работят, каза още Московски, но по Черноморието са затворени поради бурния вятър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Rado 8411

    0 0 Отговор
    Съболезножания на близките на загиналите.