2 724 4

Сводник от Сандански дебне жертви по главната улица

Мартин Христов

Санданчанин е осъден за склоняване и набиране на непълнолетни лица за развратни действия. Съдия Иван Филчев наложи условна присъда на Борис Янев, известен в Сандански като Бубата.

В съдебна зала Б. Янев е признат за виновен за това, че на 01.03.2017 година около 13.00 ч. пред търговски обект ГУМ на централната улица в Сандански е уговорил жрицата П. Илиева от Видин да прави секс срещу заплащане, пише struma.bg.

Б. Янев е наказван с глоба за същото престъление. Наложеното наказание не подлежи на обжалване, след като съдия Ив. Филчев одобри постигнатото споразумение между прокуратурата и подсъдимия.
Б. Янев много често може да бъде видян по главната улица на Сандански.

Към момента на налагане на присъдата той се води безработен.

Благоевград / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Маличка
  Отговор
  1 17:22  26.05.18
  Олеле ужаааас.Да не излиза от затвора

  Коментиран от #2

 • 2 17:31  26.05.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Маличка
  Отговор
  3 02:28  27.05.18
  Охххх
 • тъпчо
  Отговор
  4 10:18  28.05.18
  Абе стига бре? Склоняване!! Като че ли този така наречен сутеньор ще и помага с краката!!!! Те сами си търсят лекото и коравия. Къде ще изкарат такива пари. Да си говорим нещата както са. Платеният секс много отдавна се е превърнал в свободна воля. Дори се наблюдава рязко падане на възрастовата граница вече. Да не би ма сме 1992г. ВИС, СИК, 555 и други силови групировки да им обират паспортите, да ги лъжат, че ще работят като манекенки или фотомодели да ги бият и блъскат по багажниците!!!!!Няма такива филми вече мнооооооооооооого отдавна. Жалко, че свърши учебната година и сега са балове. Но ако ви се удаде възможност и наблизо до Вас има средно училище или ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ЕЛИТНИ ГИМНАЗИИ. Много отдалеч се чува какви дискусии се водят още в 7.10-7.20 сутринта и то на много висок тон. Повярвайте не е за уравнения, нито на литература или пък как нитратите стават нитрити!!! Вярвате не вярвате заравяте си главата ТОВА Е.

Напиши коментар:


Публикувай