2 393 1

Верижна катастрофа отново на Русе - Бяла

Участъкът от пътя там е в ремонт и пътя се стеснява

Венцислав Михайлов

Движението по път Русе - Бяла, в района на разклона за с. Пиргово, се осъществява в една лента поради верижна катастрофа.

Сблъскали са се лек автомобил, джип и автобус, движещ се по направлението Силистра – София. В автобуса е имало 15 пътници, които не са пострадали и са претоварени в друг автобус, за да продължат пътя си.

Катастрофата е само с материални щети. На същото място вчера се сблъскаха два румънски автобуса и лека кола (вижте видеото).

Участъкът от пътя там е в ремонт и пътя се стеснява. Водачите трябва да са изключително внимателни, предупреждават от полицията

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Шаран БГ
    Отговор
    1 07:42  30.05.18
    По него път що народ се изтрепа !?!? Правете магистрален път Русе - В-Търново-Прохода на Републиката- Нова Загора -Мъдрец - Свиленград !! Правете АМ "Хемус" Правете АМ "Черно море" Правете АМ " Дивия северозапад " -Ботевград-Враца-Монтана-Видин Не забравяйте и Варна -Одеса - Киев - Москва !! Там е истината !! Хубаво е да ударим и едно рамо за АМ " Северен Атлантик" до Канада и Щатите, ама гьола много голям. А нямам още и проект!?!?

Напиши коментар:


Публикувай